Det frække 11. april

Danmarks største swingerklub: Nu også for LGBT+

Tucan Club i Jylland har nu Rainbow Nights
FOTO: MEGA

Beliggende ude på landet mellem Kolding og Vejle har Tucan Club hidtil kun haft åbent torsdag til lørdag, hvor unge og ældre heteroseksuelle swingere fra ind- og udland har lagt vejen forbi den store voksenlegeplads. 

Alle kvinder - uanset hvilket køn de tænder på - vil elske en klitoris stimulator

Resten af ugens dage har klubbens 1600 lækkert indrettede kvadratmeter ligget ubenyttet hen. Og det er jo synd og skam, synes Allan, Mie og Torben, som står bag Danmarks største og mest eksklusive swingerklub.

Klubbe har en tildelt en Guldstjerne, som i det internationale swingermiljø svarer til tre Michelin-stjerner for en restaurant.

Samtidig har klubejerne også stukket fingrene i jorden (eller hvor det nu er, man mærker tidsånden) og opdaget en større åbenhed overfor seksuelle minoriteter. 

Derfor er onsdage i Tucan Club nu Rainbow Night. Her bydes bi- og homoseksuelle gæster velkomne.

Tre områder

Klubben deles op i tre områder. Et hvor kun mænd har adgang, et blot til kvinder - samt lokaliteter, hvor begge køn kan mødes og samles og lege på kryds og tværs og parallelt.

- Vi har kørt Rainbow Night et par måneder nu, og vi får langsomt flere gæster. Typisk mellem 30 og 50, og det skal selvfølgelig måles på imod de 100 på torsdage, og flere hundrede i weekenden, siger Allan, der er den daglige leder af klubben.

Mange mænd - uanset hvilke køn de tænder på - vil glædes over en buttplug

- Det er jo et for os nyt segment, vi tilbyder et mødested og legeplads, og foreløbig er der lille overvægt af mænd, lyder det fra Allan, der dog håber, at også flere homoseksuelle kvinder vil opdage stedets eksklusive stemning og mange faciliteter.

Han fortæller, at entreen er lavere end ellers på disse onsdage, hvilket vil sige mænd og kvinder lægger 200 kroner i indgangen, mens par må af med 300 kroner.

Udvikling

Tucan Club er i det hele taget under konstant udvikling. Der er bygget til og renoveret under de mange coronanedlukninger. For eksempel er faciliteterne på den store udendørs legeplads Adventure Garden udvidet. 

Her finder du blandt andet et udendørs varmvandsbassin med plads til 15 personer og en bondagetræ, hvor så man hænge i det fri, samt fire store sheltere.

Mens bisex mellem kvinder bare har været del af den samlede sexpakke på landets klubber, er sex mellem mænd knap så udbredt - omend andre sexklubber såsom Secrets Swingers i Vanløse og Joys ved Aarhus har succes med dage, hvor mænd kan undersøge deres lyst til mandesex

Tilgengæld er deciderede sexklubber orienteret mod lesbiske kvinder så godt som ikke-eksisterende i Danmark.

Sexet undertøj er sexet på alle kvinder

Sponsoreret indhold