Det frække6. juni 2024

Dansk ekspert om tabusex: Bare en leg

Aviaja Thyssen mener, at sexauktion i swingerklub giver gæsterne mulighed for at lege med fantasien i trygge rammer
Aviaja Thyssen glæder sig over, at folk tør lege med deres fantasier.
Aviaja Thyssen glæder sig over, at folk tør lege med deres fantasier.

Selv i dine mest voldsomme sexfantasier er der altid samtykke. For det er dig, der spiller alle rollerne, du er både instruktør og skuespiller.

I fantasien kan du lege frit.

Husk det sexede lingeri til turen i klubben

Nogle fantasier er relativt nemme at leve ud, andre indebærer visse risici og udfordringer. For eksempel kan man fantasere at blive købt til sex. Luderfantasien er både tabufyldt at have og tenderende farlig at leve ud.

Men en dansk swingerklub giver gæsterne muligheden lege med fantasien i trygge rammer: Tucan Club ved Kolding afholder sexauktioner, hvor man kan sætte sig selv eller partneren til salg. Med fuld samtykke, selvfølgelig. Når det er på plads, er der nemlig mere plads til fri leg.

Du kan læse om sexauktionen her:

Hvad går sexsalgsfantasien egentlig ud på?

Den danske sexual wellness-specialist Aviaja Thyssen mener, at mange mennesker har fantasier om prostitution eller at sælge seksuelle tjenester:

- Først og fremmest vil jeg nævne, at mange mennesker har fantasier om prostitution eller at sælge seksuelle tjenester. Dog betyder det, ligesom med alle andre sexfantasier, ikke nødvendigvis, at det er noget man ønsker at føre ud i virkeligheden. Fantasier er en helt almindelig og sund del af den menneskelige seksualitet.

Leg

Legen er et afgørende element, idet man ved at iscenesætte det i et passende forum med samtykke netop kan folde sin fantasi ud, uden at leve den ud og rent faktisk sælge sig selv:

Fjernbetjent vibrator til den frække bytur

- Auktionen tilbyder et safe space, hvor disse fantasier kan blive udforsket i et trygt og kontrolleret miljø. Her bliver der skabt en atmosfære, hvor folk kan føle sig afslappede og frie til at udforske deres fantasier uden bekymring for kritik eller fordømmelse, siger Thyssen, der mener, at sexfantasier kan være et vidunderligt middel til at frigøre sig fra sociale normer og forventninger.

Ifølge Thyssen appellerer auktionen ikke udelukkende til fantasien om at være prostitueret, men til mange forskellige former for fantasier:

- Det kan handle om magtudveksling, dominans, underkastelse og generel udforskning og leg med egne grænser. Og så det åbenlyse: Begæret. At blive valgt til på den måde, som man kan blive på en sådan auktion. Fantasien kan også stamme fra en længsel efter at blive set, beundret og begæret på en dybt intim måde.

Du behøver ikke at gå i sexklub for at blive totalt tilfredsstillet: Prøv disse vibratorer

- Jeg kan kun forestille mig, at det at blive sat på auktion kan vække følelser af spænding, nervøsitet og forventning, da det indebærer en form for risiko og ikke mindst tabu. Det kan også være pirrende for nogle, fordi det giver mulighed for at eksperimentere med forskellige roller og identiteter uden for de normative rammer. Det tillader folk at udforske sider af sig selv, som de måske ikke føler sig frie til at udtrykke i deres daglige liv.

Aviaja, der snart kan kalde sig sexolog, mener, at fantasien om at prostituere sig selv ikke er begrænset til et bestemt køn. Mange kvinder kan have denne fantasi på samme måde som mange mænd kan.

For Thyssen er det vigtigt at understrege, at udforskning af seksuelle fantasier, og specifikt fantasier om prostitution, kræver åben kommunikation og tillid mellem partnere.

- Jeg vil altid anbefale, at man er velovervejet, søger information og samtaler omkring emnerne, før man begiver sig ud på at udforske dem alene.

Sponsoreret indhold