Det frække5. juni 2024

Her kan du sætte dig selv eller kæresten på sexauktion

Sex kan være en legeplads for voksne, som tør folde deres frække fantasier ud
Sexy female legs with red panties down in front of a man lying in bed, erotic games. Intimate partners in bedroom, hot intimacy lovers. Passionate love couple
Både kvinder og mænd bliver sat til salg på auktionen. Bare rolig, det er bare en leg.
 FOTO: Colourbox.com

Samtykke har alle dage været en afgørende grundsten i swingermiljøet, langt før begrebet bredte sig til mainstreamen.

Husk det sexede undertøj til turen i klubben

Selv om alle i klubben er mere eller mindre afklædte og er der for samme ting, spørger man om lov, før man rører.

Punktum.

Når samtykket er plads, er der nemlig mere plads til fri leg og til at leve forskellige sexfantasier ud. Som når Danmarks største erotiske natklub, Tucan Club udenfor Kolding, en gang om måneden afholder Extreme Night.

Her er flere indslag, der giver deltagerne mulighed for at lege med fantasier, som der ellers ikke er plads til ude i virkeligheden.

- Her kommer man ikke kun for at drikke kaffe. Der bliver gået til stålet i et højt tempo, forklarer bestyreren Allan Pedersen.

- Fx kan man stille sig op i en af vores challenge-spot, hvor man iført blindfold må kysses eller kæles på af alle. Selvfølgelig må man sige nej, hvis det bliver ubehageligt, men som udgangspunkt har man sagt ja, når man stiller sig derind. Vi anbefaler, at man har en vogter med, der kan styre forløbet lidt.

Sexauktion

En anden udfordring ved disse Extreme Nights er auktionen, hvor man kan få levet en særlig fantasi ud om at blive begæret på en helt særlig måde:

Her sættes man til salg af en medfølgende partner - eller bare af sig selv. Så kan budgivere byde på dig udfra en medfølgende playliste, et seksuelt menukort. Der vil på denne playliste stå, hvad man sælger, og hvor længe den købte ydelse kan modtages.

Som par får I udviklet jer med dette frække spil

- Da vi havde auktion sidst, var der 17 kvinder og fire mænd, som blev sat til salg. Der var 40 budgivere, stemningen var høj og løssluppen, og næsten alle blev solgt, og efterfølgende blev der eksekveret på alle handler, siger Allan, der oplyser, at man selvfølgelig altid kan sige nej, selvom man har skrevet under og dermed givet samtykke inden.

Allan mener, at auktionen tilføjer et ekstra element til fantasien.

- For man ved jo ikke, hvem der køber en, og måske har man endda blindfold på under hele auktionen, som giver en ekstra spænding og usikkerhed.

Herunder kan du se, hvad man kan sælge af ydelser:

https://imgix.seoghoer.dk/2024-05-17/playliste.png
En række af mulige tilbud så lang og appetitlig som en smørrebrødsliste.
 Foto: tucanclub.dk

Allan oplyser, at auktionen kun tager en time, for der er højt tempo og knald på hele aftenen i den store klub ved Kolding.

Sinfuls frække bokse til de nysgerrige par

Man bruger ikke rigtige penge ved auktionen: Ved ankomst får man udleveret en startpakke med Tucan dollars, men man kan skaffe sig flere ved køb af drikkevarer i baren, eller bytte i en handel med andre, der har Tucan dollars.

Allan anbefaler, at man tilmelder sig auktionen som sælger eller byder i god tid, for der er rift om pladserne.

Tabuer i klubben

SE og HØR tog fat i Mie Minor Nielsen, som sammen med sin mand Torben ejer klubben, for da redaktionen sendte første udkast til af artikel til gennemsyn, reagerede de på, at samtykketemaet ikke var klart og tydeligt, Der blev også nævnt ord som luderfantasi og sexkøb.

Hvorfor var det et problem?

- Vi er helt klar over at, hvis man ikke selv færdes i vores miljø, så kan visse ord både misforstås men også misfortolkes. Kommer man selv i miljøet, så er man 100 procent klar over, at disse temaer blot er en leg, hvor ens fantasier bliver udforsket. Når vi 'stejler' lidt i journalisters brug af ord som 'luder' og 'sexkøb,' så er det udelukkende fordi vi ikke vil støde folk, som ikke kender miljøet.

- Vi vil gerne understrege, at 'sexkøb' er en leg. Der bruges ikke rigtige penge, og man kan altid sige ”Nej tak” og egentlig fortryde sit salg.

- Med hensyn til samtykke synes vi jo også, i kraft af vores vores trygge omgivelser, at det her med samtykke er noget som i den grad overholdes. Vi har ikke fulde gæster, der overtræder reglerne osv. Når vi så på sådan en aften med auktion, hvor faktisk har et stykke papir, som parterne skriver under, så tror vi selv på, at vi har noget, der faktisk ikke er eksisterende udenfor swingermiljøet.

SE og HØR skrev også i første udkast, at man på sexauktionen kan leve sin luderdrøm ud. Den formulering brød I jer ikke om - hvorfor?

- Igen, når man skriver til folk udenfor miljøet, så er der mange der misforstår ordet 'luder' og så er mange folk hurtige til at dømme og antage. For os er det vigtigt at understrege, at vi ikke har prostituerede tilknyttet klubben. Det er en leg, hvor de af vores gæster, der har den fantasi, kan udeleve den i trygge omgivelser og helt efter deres egne præmisser, siger Mie fra Tucan Club.

Den danske sexual wellness-specialist Aviaja Thyssen mener, at mange mennesker har fantasier om prostitution eller at sælge seksuelle tjenester:

- Først og fremmest vil jeg nævne, at mange mennesker har fantasier om prostitution eller at sælge seksuelle tjenester. Dog betyder det, ligesom med alle andre sexfantasier, ikke nødvendigvis, at det er noget man ønsker at føre ud i virkeligheden. Fantasier er en helt almindelig og sund del af den menneskelige seksualitet.

Sponsoreret indhold