Det frække2. februar 2023

Danske Anne-Kirstine er forsker - og swinger: - Jeg undrer mig over, at alle ikke går i klub

Den 41-årige epidemiologi har swinget i fire år og laver en podcast om andre mænd og kvinder i miljøet
- Jeg er helt åbent omkring det, for jeg synes, der er for mange fordomme og tabuer omkring sex og især swingerklubber, siger Anne-Kirstine.
- Jeg er helt åbent omkring det, for jeg synes, der er for mange fordomme og tabuer omkring sex og især swingerklubber, siger Anne-Kirstine.
 Foto: Privatfoto

Anne-Kirstine kan ikke holde på hemmeligheder, ja, hun bryder sig ikke om dem. Det er også derfor, at den 41-årige epidemiologs venner, familie, kollegaer og chefer kender til hendes liv som swinger og hendes podcast om swingerliv.

Tør du og kæresten prøve denne frække udfordring fra Sinful.dk?

- Jeg er helt åbent omkring det, for jeg synes, der er for mange fordomme og tabuer omkring sex og især swingerklubber. Det er også derfor, jeg nu i to år har lavet podcasten swingerpodcast.dk, siger den lattermilde forsker fra Odense.

Debut

Hun swingerdebuterede for fire år siden, hvor hun opdagede, at de fleste fordomme ikke havde noget på sig.

.-Jeg var overrasket over, hvor søde og anstændige folk var og er. Jeg troede lidt, man skulle skamme sig eller møde ubehagelige typer. Men det er helt almindelige mennesker, og det er da også dem, jeg har med i min podcast. Den handler om miljøet og ikke så meget om mig, selv om det indledende afsnit er min swingerhistorie, fortæller Anne-Kirstine, som med denne artikel første gang står frem i medierne.

- Min søn ved det godt, og nu er han også blevet gammel nok til at kunne rumme, at hans mor kommer bredt ud.

Kilder

Forskeren finder sine podcastdeltagerne i klubber, ligesom mange efterhånden henvender sig, fordi de har hørt den.

Nu er der jo et klassisk journalistisk mundheld, der lyder, at man ikke må gå i seng med sine kilder..?

- Haha, jeg er glad for, du tager det op. Jeg har været i seng med nogle af dem, men der har været rygter om, at hvis man kommer med i podcasten, får man en tur i høet. Det kan jeg dog afkræfte! siger Anne-Kirstine, der har besøgt samtlige klubber Danmark. Og dyrket sex i alle, undtagen een.

Her er alt det frække lingeri til turen i klubben

Hendes debut var i Kolding:

- Jeg datede en fyr fra Tinder, der talte en del om åbent forhold og swingerklub. Men så løb det ud i sandet, og jeg matchede med en gift swingermand på Tinder. Og efter at have chattet med både ham og hans kone gennem et stykke tid mødtes jeg så med dem i Tucan Club ved Kolding.

Anne-Kirstine klar til narresteger i klubben.
Anne-Kirstine klar til narresteger i klubben.
 Foto: Kim Kejser fra @Kejserfoto

Hun troppede dog op alene for at mærkede stemningen, idet hun også vidste, at hun i fremtiden nok ville skulle gøre det alene:

- Det var angstprovokerende - og fedt. Og så havde jeg sex med manden, god sex, siger Anne-Kirstine, der oplever, at folk opfører sig langt dårligere på fx Tinder, hvor man rask væk ghoster hinanden.

Hun mener, at man altid er høflig i swingermiljøet og både tager initiativ og afviser på en ordentlig og hensynsfuld måde.

Udviklet

Siden debuten for fire år siden har Anne-Kirstine hyppigt gæstet klubber, både herhemme og i udlandet, gerne en gang måneden, nogle gange med faste klubpartnere, andre gange alene eller med en kæreste. Pt er sker det på ugentlig basis. Det betyder også, at hun har udviklet sig seksuelt gennem årene:

- Min første gang var jo med en mand bag en lukket dør. Nu har jeg det sådan, at skulle der ryge en kvinde i puljen, er det dejligt, og det var slet ikke mig i starten. Flere ting kan lade sig gøre, når man er mange, man kan stimulere og stimuleres flere steder. Jeg havde ingen anelse om, hvordan tre- og firkanter teknisk set skulle fungere. Jeg har nemlig aldrig rigtigt set porno, så der har jeg lært en del, hihi.

Bedst i test: Det mest effektive sexlegetøj til par

Flot mand

Anne.Kirstines kæreste er ude at rejse for tiden, så hendes seneste besøg var alene i Tucan Club i weekenden før interviewet:

- Jeg er jo blevet ret udadvendt i disse år, så da jeg fik øje på en flot mand, tog jeg kontakt. Det handler om at slå til i tide, for hvis man venter for længe, er alle de gode taget, haha. Det viste sig, at han var i klubben alene, og så bød jeg på en cola. Vi faldt godt i snak, hvorpå jeg spurgte om, han var sådan en type, der giver massage. Det var han. Og så havde vi dejlig og intim sex med kys og kram.

Fynboen synes, at swingerklubsex er noget af det bedste, idet det adskiller sig fra rutinepræget hverdagssex:

- Det svarer til at gå i biffen og se en god film: Du er opsat, omgivelser er gearet til det, du sidder med en, du holder af og vil bruge tid sammen med. Det er en totaloplevelse.

- De mænd, jeg er sammen med, gør sig umage. De har sat aften eller et par timer af til mig, de har god tid, og der er ingen afbrydelser, og stemningen er god i de omgivelser, som netop understøtter det.

Elskere

Er swingermænd faktisk bedre elskere?

- Well, megen hverdagssex kan være hurtigt overstået, når manden er kommet. Min oplevelser er, at swingermænd virkelig går op i, at det skal være rart for mig. Swingere interesserer sig for sex, de prioriterer det, og at det er dejligt for partnerne. Man har aldrig hverdagssex i klubben, og man vil jo gerne have, at aftenen er så lang som muligt.

- Så de mænd, der måske har tendens til at komme hurtigt, er omhyggelige med at bruge andre ting, fingre, tunge, redskaber, så oplevelsen ikke er overstået på tre minutter, fortæller Anne-Kirstine, der beskriver sin seksualitet som vanilje.

Danske Nikita til jobsamtale: - Hvis jeg skal være her, vil jeg have lov til at sutte pik i arbejdstiden

- Jeg har fået krydset alle mine bokse af. Og det er endnu en dejlig ting ved klub, der er noget og nogen for enhver smag. Og selv om der aldrig er garanti for at finde nogen, er det altid spændende og hyggeligt. Faktisk undrer det mig, at alle ikke går i klub, siger forskeren, der er i et åbent forhold.

De har en fast rutine efter klubbesøg:

- Vi tager hjem og hygger og spiser is og taler om aftenens forløb - og griner. Det er enormt vigtigt, for der opstår jo intimitet med de folk, vi dyrker sex med, så det er afgørende, at vi holder fast i vores intimitet og parforhold.

Følg Anne-Kirstines swingerodcast på instagram.com/swingerpodcast

Sponsoreret indhold