Det frække3. juni 2017

7 sjove grunde til sexlivet er håbløst, når I har børn

- Sørg for at holde gnisten i live ved at sende ham små frække beskeder som: ’Vi er nødt til at tjekke børnene for lus’ og ’Vær sød at købe tamponer’.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/morgensex_1.jpg
 Foto: All Over

Det er en kendt sag, at det kan være svært at opretholde samme frekvens på sexlivet, når man har fået børn. Og kun de færreste par vil være uberørt af, at man få frataget sin nattesøvn og desuden bliver svært udfordret på spontanitet og mulige tidspunkter.

Derfor kan man være nødt til at tage børnenes middagslure, tv-kiggeri og leg i brug, hvis man skal give sig selv en chance for ikke at blive forstyrret.

FÅ GANG I SEXLIVET IGEN MED ET SJOVT SPIL

At det et større problem i mange forhold, behøver man bare at ty til Twitter for at forvisse sig om. Vi har nemlig tilladt os at låne nogle af de bedste bemærkninger om emnet, som er samlet af Huffington Post.

Se bare her.

1. At være gift og have børn er som at være teenager igen. Du kan kun have sex, hvis du sniger dig rundt og undgår at blive opdaget.

2. Det min kone og gør oftest, efter at være blevet forældre, er at falde i søvn, mens vi diskuterer muligheden for at have sex.

3. Sørg for at holde gnisten i live ved at sende ham små frække beskeder som: ’Vi er nødt til at tjekke børnene for lus’ og ’Vær sød at købe tamponer’.

[node:aller-related-content]

4. Ægteskabelig sexbesked: Ungerne leger i sneen … lad os skynde os at knalde i sofaen.

5. Lægen: Ingen sex i seks uger efter fødsel
Mig: Men det er okay med oralsex, right?
Kone og læge kigger på hinanden.
Læge: Ingen sex i 12 uger.

SE DET FRÆKKESTE SEXLEGETØJ TIL PAR

6. Gammel fyr fra ‘Fifty Shades’ er latterlig, når han insinuerer, at forældre ikke har lækker, beskidt sex. Altså, det har vi ikke. Men vi KUNNE have.

7. Måder at få sex efter 12 års ægteskab:

  1. Gå ned med skraldet.
  2. ’Jeg tager ungerne, så du kan få noget ’dig-tid’.
  3. Tank bilen op.
  4. Køb gin.

Sponsoreret indhold