7 frække tips til sexlivet fra læserne

Foto: Shutterstock

Læserne af Det Frække er fyldt med frække ideer til et lækkert sexliv, og det har de valgt at dele med os allesammen. Læs med herunder og lad dig inspirere til at fyre op for dit sexliv.

Anne: Det store sug

Jeg opdagede ved en tilfældighed, da jeg støvsugede, at det kan være en ret fræk oplevelse. Jeg var i gang med sofaen og brugte et mundstykke med et velourlag. Pludselig gled støvsugeren ud af hånden på mig, og satte sig fast ved mit inderlår. Det var slet ikke så tosset. Jeg begyndte at lege lidt mere med støvsugeren, og mærkede suget forskellige steder. Dog måtte jeg skrue lidt ned for sugeeffekten, men det blev ikke sidste gang jeg gik grundigt til værks med støvsugeren.

Køb frækt legetøj til par

K: Fin og fræk

Efter 10 års ægteskab begyndte både min mand og jeg at falde af på den, og det satte helt sikkert sit præg på sexlivet. Der var to muligheder: Enten skulle vi gå fra hinanden – ellers måtte vi gøre noget. Jeg gav det derfor en chance og begyndte at maje mig lidt ekstra ud. Købte kjoler, gik i stiletter og gik all in med makeuppen. I løbet af få uger blev sexlivet meget bedre og min mand gav den også en skalle i træningscentret og i dag er vi lykkeligere end nogensinde. Jeg tror det er meget vigtigt, at vi husker på ikke at tage hinanden for givet og har i baghovedet, at vi skal kæmpe for det vi har.

Bliv den bedste udgave af dig selv i dette lækre lingeri

A.K: Åndeløs

Jeg er begyndt til yoga, og det er ikke kun godt for min krop, men også for min seksualitet. Jeg er single og har egentlig ignoreret det med sex i noget tid, men nu er jeg altså kommet i nærkontakt med min krop, kan man vist godt sige. Vejrtrækningsøvelserne og diverse stræk i yogakunsten gør, at man virkelig mærker sin krop, men for mig har det også betydet at jeg har kunnet mærke min seksualitet. Så hver gang jeg har været til yoga spæner jeg hjem for at fortsætte med solohygge. Det kan klart anbefales – både for krop, sind og seksualitet.

Kira: Knald dig køn

Hvis det handler om engangsknald eller kortere affærer vil mange kvinder nok lægge vægt på, at manden skal være lækker og charmerende. Sådan er det ikke for mig, og det er der en særlig grund til. Pæne mænd har den effekt på mig, at jeg ikke kan slappe helt af, fordi jeg hele tiden tænker på, hvordan jeg ser ud. Når jeg derimod er sammen med mænd, som ikke er græske guder, har jeg nemmere ved at slappe af og give den gas med mine lyster. Som en ekstra bonus kommer man til at føle sig ekstra lækre og så oplever jeg endda, at mange af de mænd, som ikke er udstyret med det perfekte udseende ofte er gode til at præstere på andre måder – f.eks. i sengen.

LJ: Mandebrowsing

Jeg er træt af at være single og jeg er træt af datingsites hvor man forgiver at være alt muligt, som man så aldrig kan leve op til. Jeg havde næsten opgivet håbet indtil jeg stødte på Tinder, der er en dating-app, hvor man bare kan browse gennem masser af mænd uden man behøver at tage stilling til for meget eller udstille sig selv. Her kan man bare ”like” dem man synes og sortere de andre fra og det er på en eller anden måde langt nemmere og mindre kompliceret end at være på et datingsite. Og ja – jeg har fået masser af dates og et par knald gennem Tinder.

Hanne: Nosseleg

Indrømmet! Jeg har måske ikke været den bedste blow job-yder i mands minde, men efter et kursus i netop dette, er jeg blevet meget bedre. Ikke mindst har jeg fået øjnene op for at der er noget ved hans klokkeværk, som bør udforskes lidt mere. Husk at bruge hænderne, når du giver blow jobs. Leg kærligt med hans nosser, tag dem blidt i munden og lad tungen køre op og ned af den lille streng i midten. Husk også området mellem nosser og anus og sørg i det hele taget for at komme så vidt omkring som muligt. Så bliver han med garanti en lykkelig mand. Men pas på med tænderne – altid!

Få flere guides til fræk sex her

Bea: Lækre quickies

Det kan godt være, at de vilde orgasmer fås efter flere timers intens sex, men hvor tit har man nu også tid til det? Når du er sammen med din kæreste, mand eller bare en fantastisk fyr, så afsæt fem minutter på badeværelset, i skoven eller et helt tredje sted. Glem alt om mormortrusser og manglende grooming – det skal nok blive godt alligevel og ikke mindst fyre op under din lyst. Brug hver en chance du har til at få aktiveret dit underliv. Hvis det virker for mig, virker det sikkert også for dig.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close