Det frække29. oktober 2019

Bedre sex med manden end med engangsaffæren

Godt nyt til ægtemænd med utro koner: Kvinderne får (en anelse) bedre sex derhjemme.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/erotisdk.jpg
 Foto: MEGA

Det er ikke unormalt, at kvinder kan komme til at kede sig i forholdet derhjemme. At der til tiden kan mangle den der gnist, som vi alle drømmer om.

Denne erotiske julekalender gør jeres december helt magisk

Men det giver stadig en anelse bedre sex at være i et forhold end at kaste sig ud i engangsknald. Det viser forskningen.

I en undersøgelse fra Florida University, hvor man havde interviewet flere end 1.000 kvinder om deres sexliv, fremgik det nemlig, at det for størstedelens vedkommende gav bedre sexoplevelser, når det foregik med mænd, de var i forhold med.

Helt konkret scorede sex med den faste partner 15 procent højere på orgasmeskalaen sammenlignet med one-night stands eller tilfældige sexmøder. Og den generelle tilfredshed med sexoplevelsen var ti procent højere, når kvinderne vurderede sex i et fast forhold.

Se de frækkeste sæt, der pifter parforholdet op

De kvinder, der både havde sex med en fast partner og tilfældige mænd, oplevede et glædesboost, når det foregik med den person, de havde regelmæssig sex med.

  • Gennemsnitligt oplevede kvinder bedre seksuelle resultater i forbindelse med sex i forhold sammenlignet med tilfældig sex, skriver forskningsleder Val Wongsomboon i anerkendte Journal of Sex Research.

Resultaterne kan blandt andet hænge sammen med, at kvinder har mere at miste ved engangsknald, da de kan blive gravide. Og at en ny partner ikke i samme grad kender kvindens krop, og hvad der skal til for at tilfredsstille hende.

Omvendt skal man dog også holde sig for øje, at man som mand ikke skal føle sig alt for sikker på sine præstationer I det faste forhold, da vi altså kun taler om en bedre score på 15 og 10 procent for henholdsvis kvindernes orgasmer og sextilfredshedsoplevelser.

Sponsoreret indhold