Det frække28. december 2017

Sådan spotter du en affære på din partners tøjstil

Du skal holde øje med disse ting, hvis du vil blive klogere på, om din partner måske ser en anden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lingeri_0.jpg
 Foto: All Over

Holder du godt nok øje med den måde din partner klæder sig på? Og hvad med makeup? Både mænd og kvinder fortæller nemlig ubevidst en masse om sig selv ud fra den måde, de går klædt og pyntet.

Og hvis man kan lære noget af utroskabssitet lllicitEncounters.com, så er det, at det kan have stor betydning for din partners præferencer for tiden, hvis han eller hun klæder sig på en særlig måde.

Sitet har nemlig interviewet mere end 300 kvinder og mænd om, hvordan deres optræden har ændret sig siden de begyndte at se deres elsker eller elskerinder. Og begge køn gør markant mere ud af sig selv, når de skal være sammen med affæren end med partneren.

Undgå at det kommer til en affære: Gør sexlivet sjovere med frækt parlegetøj (sponsoreret link)

Således fremgår det, at 26 procent af kvinderne altid tager rød læbestift på, når de skal møde deres elsker, mens 17 procent af dem ifører sig en fræk hofteholder. 15 procent af kvinderne ville aldrig møde deres affære uden at være iklædt høje hæle, og hver tiende sørger for at gøre noget særligt ved håret.

Fem procent af de utro kvinder købte endda et nyt sæt tøj, når de skulle være sammen med deres hemmelige elsker.

Hele 71 procent af de adspugte, gifte kvinder sagde, at de brugte flere penge på dates med deres elskere, end de brugte på deres mænd.

Køb de frækkeste selvsiddende strømper her (sponsoreret link)

For mændenes vedkommende sagde flere end hver femte, at de altid havde eau de cologne på, når de skulle møde elskerinden, mens 18 procent altid barberede sig eller trimmede skægget. 14 procent tog et par velpudsede sko på i samme forbindelse. 10 procent brugte et hårprodukt.

31 procent eller cirka hver tredje brugte flere penge på elskerinden end på konen.

Og det kommer ikke bag på sitets talsmand, Christian Grant.

- Det er unødvendigt at sige, at en affære ikke er som et monogamt forhold. De utro ser hinanden sjældnere, så når de gør, vil de se så godt ud som muligt. Ting der udstråler sex, klasse og luksus ligger højst blandt de utro, der vil 'dress to impress'.

Frækt lingeri til plus size? Find det her (sponsoreret link)

- Så hvis din partner bruger bekymrende mange penge på en ny garderobe, og du undrer dig over, hvorfor de aldrig gør den samme indsats derhjemme, eller når de går ud med dig, så har du måske svaret her, siger Christian Grant i en pressemeddelelse.

Sponsoreret indhold