Derfor er engangsknald gode for dit helbred

Engangsknald er sundt for dig - så det er bare at komme i gang på Tinder

Engangsknald er sundt for dig - så det er bare at komme i gang på Tinder

(Foto: All Over Press)

Uanset om du har en fast partner eller ej, så går det kun en vej. For der er stadig flere singler derude. Det kan blandt andet ses på, hvor mange husstande der kun består af en enkelt person.

Overrask dit engangsknald med sexet undertøj

Og mange af disse er storforbrugere af hjemmesider og apps som Tinder, Happn og Scor.dk, der i høj grad lægger op til engangsknald. Det kan godt være, at det ikke er velset i det omkringliggende samfund, men faktisk er det ikke så dumt endda, hvis man ellers husker at beskytte sig mod kønssygdomme og undgår selvlede.

Frisk på det mere kinky? Sinful.dk har et kæmpe udbud af sexet legetøj

Sexdagbog
Forskere fra Cornell University har således konkluderet, at engangsknald kan være gode for selvtilliden.

Og så hjælper hurtig sex også mod depression og angst.

Det blev vurderet på et grundlag af 371 collegestuderende, der førte dagbog over en periode på tre måneder. Her skulle de blandt andet skrive, hvor ofte de havde tilfældige seksuelle møder, og hvordan de havde det efterfølgende.

Sex med sig selv kan også være sjovt. Find det bedste sexlegetøj til solosex

De personer, der var mest socioseksuelt uhæmmede, havde bedst selvtillid efter sex, hvilket tyder på, at de er godt rustede til at stå imod de skadelige konsekvenser af tilfældig sex og tage imod de positive.

Interessant var det i øvrigt, at der ikke var forskel på mændene og kvinderne i undersøgelsen. Med andre ord synes det at være en myte, at engangsknald kun er gode for mænd.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close