Det frække 15. maj 2017

Derfor er engangsknald gode for dit helbred

Din slutty veninde er slet ikke så gal på den endda
Foto: All Over

Flere undersøgelser peger i retning af, at vi danskere er Europas mest promiskuøse folkefærd og således har flest engangsknald.

Det er måske dig, der er den 'slutty' pige i venindeflokken, som hver weekend kommer hjem med en ny fyr. Men der er ingen grund til nogen større bekymring.

SUPERTILBUD: 3 stykker legetøj kr. 200,-

Det kan nemlig være godt for dit helbred, hvis du ellers sørger for at beskytte dig.

En undersøgelse foretaget af Cornelle University og New York University viser, at et engangsknald ikke blot giver et boost til selvtilliden, men også medvirker til, at de involverede parter er langt mindre udsatte for depression og angst.

MEGET LÆKKER MASSAGEOLIE - KUN KR. 99,-

I undersøgelsen skulle 371 studerende føre dagbog i 12 uger over alle deres seksuelle eskapader, og hvordan de havde det bagefter.

’Typisk rapporterede de socioseksuelt uhæmmede individer færre bekymringer og højere trivsel efter tilfældig sex, hvilket antyder, at høj socioseksualitet kan være et værn mod de potentielt skadelige følgevirkninger af tilfældig sex og giver adgang til de potentielt gavnlige virkninger’, lyder det i rappporten.

Der var i øvrigt ingen forskel på, om de studerende var mænd eller kvinder.

Så husk det, næste gang du tager ’the walk of shame’ søndag morgen i dit festtøj på vej ned af trappen i et lejlighedskompleks i den anden ende af byen.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold