Det frække29. april 2018

7 frække ting der vil få hende til at grine

Den bedste vej til en kvindes hjerte - og trusser - er latter. Få hende til at grine, og hun er som smør i dine hænder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sjov_i_sengen.jpg
 Foto: All Over

En mand kan være nok så flot, og nok så god i sengen. Men hvis han virkelig vil tiltrække sig lækre kvinder, så gælder det om at være sjov.

Intet kan nemlig tale trusserne af en kvinde, som en mand, der kan få hende til at grine.

Det kan man forvisse sig om ved blot at tage et kig på en lang række af de mest succesfulde komikere verden over, der i ikke så få tilfælde har fået fat i en meget smuk kvinde.

Og var det egentlig ikke også sådan med klassens sjove dreng?

Så selv om du normalt ikke står forrest i køen, når der skal deles sex ud, så har vi her givet dig en lille snydeguide til, hvordan du får en kvinde til at grine og dermed forhåbentlig sikrer dig et knald.

Det eneste, du skal gå på kompromis med, er din egen stolthed. Men den er jo så medtaget alligevel - eller hur?

Her er altså ...

7 ting der vil få hende til at grine

1. Læg dig henslængt på sengen kun iført denne lækre læder-jockstrap (sponsoreret link).

2. Læg sjoveren i et pølsebrød og garnér grudigt med ketchup, sennep og de ristede og spørg, og om hun vil have en hotdog.

3. Tag alt tøjet af og smør hele din krop ind i denne olie (sponsoreret link), hvorefter du lægger an til sprint og siger, hun kun må få dig, hvis hun kan fange dig og holde fast på dig.

4. Lav helikopteren. Men først efter at være iført disse HELT SÆRLIGE BOKSERSHORTS (sponsoreret link)

5. Gennemfør hele Macarenadansen i dette gladiatorskirt (sponsoreret link), mens du insisterer på, at hun skal kalde dig Cæsar eller 'Kejser Kæmpelem'.

6. Jag hende spontant rundt i hjemmet, lige når hun er kommet ud af badet, mens du forsøger at give hende smæk i bagdelen med denne (sponsoreret link).

7. Når du næste gang giver hende oralsex, så brummer du samtidig basgangen til ’Everybody Dance Now’, mens du stopper denne op i numsen og vrikker takten med bagdelen.

Sponsoreret indhold