Det frække8. maj 2016

Her er sexlegetøjet vi tænder på

For nylig spurgte vi læserne her på Det frække, om hvilket sexlegetøj de tændte på. Se svaret her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kvinder_ser_porno_0.jpg
 Foto: All Over

Folk har mange forskellige oplevelser med sexlegetøj og for nogle, er det ikke sikkert at de rammer rigtigt første gang de køber noget. For lige som med seksuelle lyster tænder vi hver især på forskelligt sexlegetøj og forskellige berøringer.

Derfor er det ikke overraskende at der er stor spredning i vores lille undersøgelse af folks præferencer for sexlegetøj. Samstemmende for begge køn er der dog et førerfelt på 2 til 5 forskellige produkttyper der har fået næsten lige mange stemmer og så nogle – måske lidt overraskende – produkttyper der næsten ingen stemmer har fået.

Samlet set har vi fået et så stort antal besvarelser fra begge køn så undersøgelsen er statistisk valid selv om den samlet set kun bygger på under en promille af Danmarks samlede befolkning.

Se Bitten præsentere undersøgelsens højdespringere i videoen herunder, og læs mere om undersøgelsens konklusioner efter videoen.

Kvinder er til g-punkts- og klitorisvibratorer

Ifølge vores undersøgelser er kvindernes foretrukne sexlegetøj ikke overraskende g-punktsdildoer med vibrator (27 %) og klitorisvibratorer (23 %). Tilsammen sidder disse to sexlegetøjstyper på 50 % af de kvindelige stemmer.

Selv om anal-legetøj og bondage ellers har været meget oppe i tiden, så indtager disse to produkttyper kun henholdsvis tredjepladsen med 11 % af stemmerne og fjerdepladsen med 9 % af stemmerne. Det er ret overraskende når man tænker på hvor meget omtale især bondage har fået i forbindelse med 50 Shades of Grey-bøgerne og filmen.

[node:aller-related-content]

Det kommer også bag på ejeren af Sexshop.dk, Michael Peter Hansen: ”At dømme efter salget af de to produktkategorier burde den procentdel være højere. Men enten samler det meste bondageudstyr støv i soveværelset, eller også ser folk det ikke som egentligt sexlegetøj. Salget af disse to produkttyper kommer i øvrigt ikke i nærheden af det tyske marked hvor vi har webshoppen palora.de. Her ligger især salget af bondage-udstyr væsentlig højere end i Danmark. ”

Overraskende er det også at bækkenbundskugler får så få stemmer. Det skyldes dog nok at de fleste ikke bruger dem som sexlegetøj som sådan eller bliver opstemte af at gå med dem. Men resultatet af bækkenbundstræningen kommer begge køn til gode.

Læs mere om bækkenbundstræning her.

Mændene vil have ring på

Hos mændene er topscoren penisringe med hele 21 % af stemmerne. På de næste pladser kommer onaniprodukter som Fleshlights (18 %), anal-plugs (15 %) og bondage (14 %).

En overraskende højdespringer er strap-on dildoer der kommer ind på en flot femteplads med 12 % af stemmerne. Det interessante her er hvorvidt det er pegging-trenden der slår igennem eller der er andre grunde til at strap-ons ligger så højt.

[node:aller-related-content]

Bundskraberen hos mændene er manuelle sexdukker. Dem er der ingen der tænder på mens de elektroniske tænder lidt over 3 % af mændene.

Overraskende er også at penispumper kun vælges af 1 % af mændene. Men måske er der færre der har mindreværdskomplekser over størrelsen på deres penis end vi går og tror.

Mest gang i midtjyderne

Når det kommer til hvor i landet der er flest der har svaret på vores undersøgelse, så topper Region Midtjylland med hele 31 % af de afgivne stemmer mens sjællændere og københavnere ligger og roder rundt med en 18-19 procent og sønderjyder, fynboer og i særdeleshed nordjyder er dem der er færrest besvarelser fra.

Om det kan overføres direkte til hvilke dele af Danmark der tænder mest på sexlegetøj, skal vi lade være usagt. For måske handler det bare om at nordjyder er lidt mere reserverede når det kommer til den del af livets goder. Hvem ved?

Sponsoreret indhold