Det frække17. september 2016

Tre tegn: Sådan kan du se om han tænder på dig

Se de tre tegn, der afgør, om du skal rykke på ham eller ej
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/attraction2.jpg
 Foto: All Over

Måske er det en fra arbejdspladsen, eller måske er det er fyr, du bare har mødt på Tinder og nu skal på første date med.

Du synes, han er lækker, men du har svært ved at aflæse hans signaler. Synes han, du er lækker eller ej?

Fortvivl ej. For selv om du ikke kan få dig til at spørge ham direkte, så kan rigtig meget aflæses i hans kropssprog. Vil han helst hjem snarest muligt, eller kan han ikke tænke på andet end at smide dig rundt i en dobbeltseng.

I den britiske avis Daily Star giver kropssprogsspecialisten Vanessa Van Edwards følgende gode råd til læserne.

1. Han fylder
Når en mand optager meget plads ved at brede sig, kan det meget vel være, fordi han synes du er lækker.

Få bedre sex

- Lige siden de første mennesker beboede planeten, har mænd forsøgt at indtage så meget plads som muligt - særligt når der er en attraktiv kvinde i nærheden. Denne adfærd kan spores helt tilbage og handler om evnen til at beskytte. Når mænd vil ses som både attaktive og beskyttende, vil de ofte sprede deres ben eller lægge deres arme om nærliggende objekter som en stol eller skammel, siger Vanessa Van Edwards.

2. Viser dig sit skridt
Mænd er ikke voldsomt sofistikerede. Og det kan godt være, du slipper for et 'dick pic', men hvis han er tiltrukket af dig, vil han forsøge at drage din opmærksomhed mod hans skridt for at vise, at han er fertil.

- Se efter dette tegn, når I sidder ned. Mænd vil typisk sidde i en særlig positur, der kaldes 'the cowboy cross' (med spredte ben), som fremhæver skridtområdet, lyder det fra eksperten.

Her kan du finde ugens frække legetøjstilbud til kvinder

3. Nærhed
Hvis han kommer tættere på dig, så er det et klart tegn på, at han er interessere i dig.

- Nærhed er et fremragende ikke-verbalt tegn , der kan bruges til at aflæse tiltrækning. I de fleste sociale situationer tillader vi en afstand på omkring halvanden til to meter mellem os selv og de mennesker, vi interagerer med. Hvis du opdager, at en mand begynder at lukke det gab ved at læne sig mod dig eller gå tættere på dig, så er det fordi, han er ude efter et mere intimt forhold.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold