Det frække7. maj 2019

Skaldede mænd knalder mindre – men er bedre i sengen (siger de selv)

Skaldede mænd får mindre sex, men til gengæld er de bedre elskere. Siger de selv.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaldet_mand.jpg
 Foto: MEGA

Det er ikke altid lige let at være en skaldet mand. Hvis ellers man ser bort fra frisørregningerne og bruserafløbet, der ikke stopper til.

Vil du hellere være hårløs andre steder? Se her

For selv om mange forbinder mandlig skaldethed med en overvægt af testosteron, så er det i praksis ikke gavnligt eller givtigt, når det gælder sexlivet.

For i en ny britisk undersøgelse fremgår det, at de skaldede mænd selv fortæller, at de ikke blot får mindre sex, efter de har mistet håret, men også at de føler sig mindre attraktive.

Undersøgelsen viste dog også, at skaldede mænd er gode elskere. Eller det var i hvert fald, hvad de selv mente. For mens det kun var 29 procent af mændene med hår, der mente, at de var ’gode’ eller ’fantastiske’ i sengen, så var det tilfældet for hele 38 procent af de skaldede mænd.

Til gengæld er de også mere utro. Således anførte hver tredje skaldet mand, at han havde været utro, mens det kun gjaldt hver femte mand med en frisure.

Hvis du knalder med flere forskellige bør du altid have de bedste kondomer

Måske skyldes hårtabet, at der tænkes for mange tunge tanker. For blandt de skaldede var der hele 33 procent, som stressede meget dagligt mod blot 14 procent af mændene med hår. Ligedes var der også flere skaldede mænd, som sagde, at de var deprimerede.

I an anden undersøgelse fra Harley Street Hair Clinic fremgår det, at hårtabet gennemsnitligt indtræffer for en mand i 38-års alderen.

  • Vi må ikke undervurdere, hvilket trauma det kan være at tabe sit hår, siger firmaets direktør Nadeem Uddin Khan til The Sun.

  • - Nogle mænd kan måske finde på at overkompensere ved at have affærer for at bevise over for sig selv, at de stadig er attråværdige.

Sponsoreret indhold