Det frække27. juli 2016

Yes! Sådan kan øl gøre dig bedre i sengen

Se hvilken slags øl, du skal drikke, så det gavner dig i sengen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/25.e5btdg.jpg
 Foto: All Over

Så er den her. Nyheden du kun har turdet drømme om. Nyheden du kan smide lige i hovedet på din kæreste - hvis altså du er mand.

For i modsætning til almindelig oplysning om området kan øl faktisk gøre dig til en bedre elsker. Det kan nemlig øge sexlysten og få mænd til at holde længere i sengen.

Ligeledes kan det give mænd en stærkere erektion.

Det hævder i al fald læge og sexterapeut Kat Van Kirk fra Los Angeles over for den britiske avis Daily Star.

De spændende resultater fra Kirks forskning viser, at særligt mørke ølsorter som porter og stout er gode for drifterne, hvorfor det måske kunne være en ide at stryge direkte ned på det lokale værsthus og bestille en Guiness.

Øllet indeholder fytoøstrogener, der er et naturligt forekommende østrogenligende stof, som findes i visse planter. Særligt i bælgfrugter og kløver. Og de kan forsinke en orgasme - muligvis til kvindens store glæde.

Disse mørke ølsorter indeholder desuden vitaminer og mineraler og kan samtidig være gode for mavenog vække erektionen til live. Det høje jernindhold øger mængden af røde blodceller og sørger dermed for bedre blodtilførsel til penis.

Så drik endelig en mørk øl allerede i dag. Det er dog næppe nødvendigt at nævne, at du ikke skal overdrive indtaget. For så kan du være sikker på, at effekterne ikke ligefrem vil gøre dig til en bedre elsker ...

Sponsoreret indhold