Det frække7. oktober 2018

5 frække tip til efterårsferien

Brug efterårsferien i Det Frækkes tegn og kom tættere på dig selv og din partner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/erotik.jpg
 Foto: All Over

For mange danskere er efterårsferien lige om hjørnet. Og den kan du jo passende bruge på at lave kastanjefigurer, plukke svampe og drikke kakao.

ELLER du kunne bruge ferien på at enten peppe dit sexliv op og komme tættere på din partner, ligesom du med fordel kunne bruge tiden på lidt fræk selvforkælelse.

Vi har tilladt os at finde fem ting, der med garanti vil gøre din efterårsferie endnu bedre.

Monogamy

https://imgix.seoghoer.dk/monogamy_card_4.jpg

Monogamy er et testvindende brætspil for par, der lærer hinanden bedre at kende I løbet af spillet. Det indeholder masser af spændende, morsomme og frække udfordringer, der med garanti vil bringer jer tættere sammen. På alle måder. Vinderen vælger i øvrigt, hvilken fantasi der skal opfyldes ...

Køb det her til nedsat pris netop nu (sponsoreret link)

Erotiske noveller

https://imgix.seoghoer.dk/gaestelaerer-del-1_pic.png

Du kan også læse frække noveller, der både kan sætte gang i fantasien, når du er på egen hånd, eller I kan læse dem højt for hinanden og bruge det som forspil til en dejlig aften foran brændeovnen. Prøv for eksempel disse hos Missgrey.

Fifty Shades Fri af E.L James -Bestseller

https://imgix.seoghoer.dk/fifty-shades-fri.jpg

Måske er du stadig tilhørende den efterhånden stadig svindende del af kvinder, der endnu ikke har læst Fifty Shades-bøgerne. Anmelderne bliver næppe nogensinde tilfredsstillet, men det gør du … måske.

Køb Fifty Shades Fri til kun kr. 49,- (sponsoreret link)

Girlie Nights Double Dare Terninge Spil

https://imgix.seoghoer.dk/girlie-night-double-dare-terninge-spil-02.jpg

Det kan jo også være, at efterårsferien skal indledes med en ordentlig bytur med veninderne. I kommer næppe til at more jer så meget igen, som når I har købt disse terninger, der er en perfekt måde at udfordre hinanden. For eksempel kan terningerne lande på, at den stille af jer, skal klappe den flotteste fyr i baren bagi.

Fylder intet i håndtasken.

Køb terningerne her hos Sinful (sponsoreret link)

Tantra Massage Live Demo

Hvad er tantramassage egentlig? Handler det om noget seksuelt, eller er det blot sanselighed? Blive meget klogere på det emne i efterårsferien, når Tantra Temple i Odense byder nysgerrige forbi til en demonstration af tantra. Billetterne er gratis, men der er begrænset plads.

Få billetter her.

Sponsoreret indhold