Det frække 19. september 2018

Derfor er hofteholdere så frække

Hofteholdere er noget af det frækkeste, en kvinde kan iføre sig. Og så får de bare alt til at sidde bedre ;-)
Foto: Sinful

For nogle lyder hofteholdere måske som noget din bedstemor, ville gå med – men faktisk kan du med det rigtige hofteholdersæt både komme til at se slankere ud og føle dig enormt sexet.

Hvis din lingeriskuffe mangler et frisk pust, kan du hos Sinful.dk (sponsoreret link) finde et bredt udvalg af hofteholdere – både til den simple, kinky eller feminine smag.

I samarbejde med Sinful.dk (sponsoreret link) kigger vi her nærmere på tre gode grunde til at udvide din garderobe med sexede hofteholdere.

3 gode grunde til at gå med hofteholdere

1. En genvej til at føle dig sexet og selvsikker

Selvom det er fedt at kunne bruge hofteholdere til at gøre sig til for sin mand, er den, du i virkeligheden burde iføre dig dem for, dig selv.

De er ikke kun super bekvemme at have liggende, så du på to minutter kan iføre dig dem og have en flot kjole udover - de er også en genvej til velvære og at føle sig smuk og sexet.

2. Men når det er sagt, er mænd vilde med det

Din kæreste vil ikke kunne holde fingrene fra dig, hvis du overrasker ham iført en forførende blonde-hofteholder. Det gør alle ben endnu smukkere.

3. Uanset smag er der en hofteholder til dig

Om du drømmer om at være femme fatale, en rå dominatrix eller en sensuel forførerske for en aften, findes der uden tvivl en hofteholder til at matche netop dit humør.

Hvis du har svært ved at vælge, har vi håndplukket tre af vores favoritter.

3 frække hofteholdere til enhver smag

Den feminine

Den røde, blonde hofteholder fra Cotelli (sponsoreret link) er til dig, der godt kan lide at føle dig lidt ekstra fierce og feminin.

Det let gennemsigtige røde blondelook med en lille satin sløje foran er garanteret at få din mand tændt.

Ja, faktisk viser et studie, udgivet i Journal of Personality and Social Psychology, at mænd finder kvinder mere attraktive og sexet, når de er iført noget rødt. Så du har uden tvivl en hed aften i vente iført denne hofteholder.

Den kinky

Hvis du er den lidt mere hardcore-type, vil denne hofteholder med snøre fra Noir Handmade (sponsoreret link) give dig det helt rette look og følelse.

Den er designet i blød wetlook med nitter og lakdetaljer – så der er ingen tvivl om, hvem der bestemmer, når du har den på. Og så sørger den sexet snørelukning for at give dig den perfekte silhuet.

Hos Noir Handmade er – som navnet antyder – alt håndlavet, så du er sikret den gode kvalitet, og så spænder deres udvalg fra de feminine blonder og mesh til det rå lak, latex og snører.

Det sikre valg

Er du til stilfuldt design, vil denne Nortie Runa blonde hofteholder  (sponsoreret link) falde lige i din smag.

Den brede blondekant foran og den mere åbne udsigt bagtil giver dig den perfekte sammensætning af flot og forførende.

Alt lingeri fra Nortie er designet i Skandinavien og kendt for at kombinere den simple nordiske stil med sexede detaljer for at skabe det perfekte lingeri.

Sponsoreret indhold