Det frække11. juli 2018

Claudia: Sådan tager du den frækkeste selfie

Den lækre italienske model Claudia Romani tager flere frække selfies end de fleste. Se hendes råd her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/claudia_ny_3.jpg
 Privatfoto

I en ideel verden ville du altid have en kameramand ved hånden, når du fik lyst til at tage dig godt ud på de sociale medier, eller når du vil sende et lækkert billede til en, du tænder på.

Men det er trods alt de færreste af os, der har råd til at ansætte en fuldtidsfotograf til at pleje vores image. I stedet er selfien mere populær end nogensinde, og alle - lige fra skuespillere, kokke, fodboldspillere og modeller bruger dem. Ligesom dig.

Find de frækkeste lingerisæt her (sponsoreret link)

Men ikke alle er lige gode til at få mest muligt ud af dem.

Det er til gengæld den italienske model Claudia Romani, som er en af dem, der har gjort Instagram til sin business. Foruden de mange fotoshoots, hun medvirker i, så tager hun en imponerende mængde af daglige selfies, og hun har perfektioneret sin teknik, så hun på kort tid kan give sine 641.000 Instagramfølgere præcis det, de vil have.

Og det er blandt andet hendes usædvanligt velformede, italienske bagdel.

https://imgix.seoghoer.dk/claudia_ny_7.jpg

Tjek Claudia ud på Instagram her

Claudia stammer oprindelig fra den centralitalienske by L'Aguila, men hun har boet i England og naturligvis Danmark, hvor hun i en periode gæstede danske magasiner som eksempelvis FHM og M!.

LÆS OGSÅ CLAUDIAS FITNESSTIPS HER:

Den gode selfie

- Når man skal tage en rigtigt god selfie, så er noget af det vigtigste lyset, fortæller Claudia, der som model meget ofte får taget professionelle shots.

- Jeg prøver at finde jævnt lys, så jeg ikke får for mange skygger i ansigtet. Jeg synes også, man tager sig mere flatterende ud, når billedet bliver taget lidt oppefra.

- Derudover arbejder jeg meget med mine vinkler, og så smiler jeg meget, siger Claudia til SE og HØR.

Prøv den lækre Joydivision WARMup - varmende massageolie med smag (sponsoreret link)

Det er naturligvis også vigtigt, at ens hud er optimeret til kameraet.

- Jeg har tør hud, så jeg bruger virkelig meget fugtgivende creme. Jeg bruger også en vandafvisende creme og nogle opstrammende balsammer. Kokosolie gør underværker. Nåja, og så får jeg en spraytan hver uge.

Men det er nu ikke det eneste. Det handler også om mental velvære og overskud.

- Jeg føler mig mere sexet end nogensinde, fordi jeg er i et forhold med den mest betænksomme mand, som hver dag viser mig, at han vil være sammen med mig og have et liv sammen med mig, fortæller Claudia og punkterer for en stund drømmen for de danske mænd, der godt kunne have håbet, hun var single.

- Føler mig sexet når jeg træner

- Og når det gælder mit udseende, så føler jeg mig mest sexet, når jeg træner og spiser sundt, siger Claudia og tilføjer, at hun lever det meste af sit liv ved siden af en pool eller på stranden i Miami, når hun altså ikke lige træner.

Claudias bagdel har hele tiden været hendes store force, og den bliver ved med at fascinere hendes mange følgere. Men Claudia fortæller da også, at det kræver meget arbejde.

- Det kommer ikke af sig selv. Det kræver meget arbejde. Specielt fordi jeg er 36. Jeg træner hver eneste dag. Jeg spiser sundt og vegetarisk, og jeg prøver at få masser af proteiner. Jeg er dog ikke fanatisk. Jeg er 100 procent naturlig, og jeg beholder mine fejl.

https://imgix.seoghoer.dk/claudia_ny1.jpg

Se det mest sexede skotskternede skolepigekostume (sponsoreret link)

Claudia boede flere år i Danmark, da hun var i 20'erne. Og hun har stadig stor sympati for vores smukke, lille land. Og så er hun en pasisoneret fodboldfan og desuden uddannet dommer med teoretisk licens til at dømme i den italienske Serie A.

- Danmark havde et fantastisk VM. Og målmand Kasper Schmeichel er formentlig den bedste målmand i hele turneringen.

- Jeg elsker dog også England, og jeg er glad for, at de er nået så langt.

- Til gengæld var det SÅ ærgerligt, at Italien ikke kom med, lyder det fra den veldrejede italienske godte, der nu håber, at England går hele vejen.

https://imgix.seoghoer.dk/claudia_ny_4.jpg

Sponsoreret indhold