Det frække5. januar 2019

5 frække ting der kan få dig i form

Det er nu, alt julefedtet skal svedes af. Men hvorfor ikke gøre den sure pligt sjov og fræk for dig selv? Her er fem frække ting, der kan få dig i form
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stripperstang-pole-dance_1.jpg

Januar er for mange lig med slankekure, nedsat alkoholindtag og almindelig tristesse i en mørk og kold måned. Men hvorfor ikke vende det hele til noget, der er ikke blot sundt, men også lækkert og frækt?

Vi har med folkesundhedens – og dit bedste – i tankerne fundet en række ting, som både er godt for din krop og samtidig sjove og frække at udføre.

5 frække ting, der kan få dig i form

Sexgynge

https://imgix.seoghoer.dk/fetish_fantasy_sexgynge_05.jpg

Hvem siger, at træning skal være benhårdt? Med denne smarte og ergonomiske gynge kan I have timevis af saftig sex, mens I bliver holdt fast af gyngen. Den giver masser af mulighed for spændende, vægtløse stillinger. Og så kan den bære op til 180 kilo.

Køb sexgyngen her (sponsoreret link)

Hvis I ikke vil have kroge i loftet, så er dette stativet, der kan købes til gyngen. Det er både nemt at stille op og pille ned igen efter en herlig ’workout’.

Stripperstang

https://imgix.seoghoer.dk/stripperstang-pole-dance_1.jpg

Det her er meget mere og andet end en fræk opvisning til din udkårne. Det er et fremragende og effektivt stykke træningsudstyr. Med stripperstangen kan du således træne hele kroppen og bruge musklerne på en helt ny måde. Den er super let at montere, og den er justerbar i højden (2,2 m - 2,8 m).

Køb den her hos Sinful (sponsoreret link)

Oppustelig sexbold med dildovibrator

https://imgix.seoghoer.dk/oppustelig-sex-ball-med-dildo-vibrator.jpg

Denne bold har flere fordele. Dels er det god træning for ben og bagdel, når du hopper på den, men endnu mere vigtigt, så er det ren nydelse at gøre det. For den er nemlig påmonteret en dildo med indbygget vibrator, som gør din ridetur uforglemmelig. Enten alene eller mens din partner kigger på. Han kan så passende sidde med den tilhørende fjernbetjenening, mens du har det medfølgende blindfold på. Den kan bære op til 136 kilo.

Køb den frække bold her (sponsoreret link)

Sugekopdildo 25 cm

Gør dine squats til en nydelse – em stor nydelse – når du banker denne her sag fast i gulvet og rider løs. Den farverige og potente Colours Pleasures er lavet af Body Safe-silikone med et stort markeret hoved samt store kugler. Og du kan naturligvis også sætte den fast op af væggen i bruseret og lege løs.

Køb den 25 centimeter lange sugekopdildo her hos Sinful (sponsoreret link)

Pisk fra Sex & Mischief

https://imgix.seoghoer.dk/sex_mischief_bdsm_pisk_01.jpg

"Du må forstå, at det her kommer til at gøre mere ondt på dig, end på mig."

Sving pisken igen og igen over din udkårne og vis, at du mener det alvorligt, når hun eller han har fortjent en straf. Gør det, indtil du bliver svedig – og indlæg eventuelt en række fysiske opgaver, som din partner skal løse, så I er sikre på, at alt julefedtet bliver forbrændt på mest effektiv vis.

Pisken er en del af Sex & Mischief's serie af produkter specielt designet til jer, der gerne vil i gang med at eksperimentere med bondage eller SM.

Køb den her hos Sinful (sponsoreret link)

Sponsoreret indhold