Det frække18. oktober 2017

Flittige onanister dyrker fitness

Hvis du onanerer meget, er der en pæn sandsynlighed for, at du både går til fitness og har et job
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/onani2_0.jpg
 Foto: All Over

Lad os nu bare være ærlige. De fleste af os får afløb for lysterne på egen hånd. Men for nogle sker det måske blot en gang om måneden, mens andre griber dybt i inderlommen flere gange om dagen.

Det viser sig dog, at der er visse sammenhænge mellem folk, der onanerer flittigt og deres vaner. I en undersøgelse blandt 1.200 amerikanere foretaget af legetøjsvirksomheden Tenga fremgår det således, at mænd og kvinder, der masturberer mindst fire gange om ugen, har større kropslig selvtillid og oftere er i job end deres knap så masturberende medmennesker.

Undersøgelsen viste, at det kun var gældende for 20 procent af deltagerne, mens 42 procent onanerede mindst en gang om ugen.

De flittige onanister havde otte procent større chance for at have en job, mens deres fysiske udfoldelser også spillede en rolle på andre punkter.

Faktisk var der 13 procents større chance for, at deltagerne havde et medlemsskab i et fitnesscenter end dem, der kun sjældnere legede med sig selv.

Designet af kvinder til kvinder - se den lækreste lille sag her

Dermed er der ikke noget, der tyder på, at superonanister på nogen måde skulle være mere dovne end andre.

- Folk, der har seksuel selvtillid og masturberer mere, har en selvtillid, der visere sig i andre sammenhænge – blandt andet i en større beskæftigelse siger Chris Donaghue, PhD og sexterapeut, til magasinet Mens Health.

- De passer bedre på deres helbred, de har en mere positiv opfattelse af deres krop. I min praksis har jeg opdaget, at folk, der er mere positive over for sex, også er mere positive over for deres kroppe.

Derudover er det sundt med sex – også onani. Mænd, der får udløsning mere end 21 gange om måneden, har 22 procents mindre risiko for at få testikelkræft end de mænd, der kun kommer 4-7 gange på en måned

Sponsoreret indhold