Det frække19. januar 2016

Så mange har sex i træningscenteret

Ifølge en britisk undersøgelse har hver fjerde haft sex i træningscenteret
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fitness-sex.jpg
 (Foto: All Over Press)

Det står hævet over enhver tvivl, at der er masser af fordele ved at besøge fitnesscenteret regelmæssigt. Men at det skulle være på grund af de helsebringende virkninger forbundet med sex, er sandsynligvis en overraskelse for mange.

Ikke desto mindre viser en undersøgelse foretaget af sexshoppen Ann Summers, at knap hver fjerde af de britiske adspurgte har haft sex i centeret.

Sex og fitness? Dyrk al den sjoveste fitness med det rette udstyr fra Sinful.dk.

Og selv om man naturligvis skal tage undersøgelsen med et vist gran salt, så er det interessant, at så mange anser fitnesscenteret som et sted, hvor man kan komme til at svede også på denne måde.

Kvinderne tænder på trænerne
Således svarede hver tiende, at de altid medbragte et kondom i træningstasken.

På Sinful.dk finder du kondomer i alle farver, former og smage - så du har den helt rette beskyttelse mod "træningsskader"

Og så lød meldingen fra hver femte, at de havde haft sex med deres personlige træner. Og mindst lige så bekymrende var – for mændene - at 70 procent af kvinderne fantaserede om deres personlige trænere, når de havde sex derhjemme.

Så næste gang kæresten er ivrig for at gå ned i centeret, var det måske en ide at gå med. Ikke mindst hvis sexlivet derhjemme er blevet lidt rutinepræget ...

Pep sexlivet op! Find masser af inspiration på Sinful.dk.

80 procent havde desuden brugt en dating-app i centeret, hvoraf kun 31 procent var homoseksuelle.

Det harmonerer dog fint med trenden i pornobranchen, hvor stadig flere videoer handler om sex i fitnesscentre på både maskiner og i de lokaler, der er indrettet til dans eller anden holdtræning.

Om træningsapparaterne ligefrem er sexede, skal vi ikke kloge os på, men i hvert fald viser en anden undersøgelse, at den foretrukne maskine blandt kvinderne var cross traineren, der skulle være god for bagdelen, mens mændene foretrækker maskinen, hvor man sidder ned og trækker to wirer ned, hvorpå der er fastspændt vægte.

Squats anbefales i øvrigt af kvinder, der gerne vil ride deres mand, mens 45 procent af kvinderne hævdede, at øvelser med femkilosvægte et kvarter hver dag gav dem bedre orgasmer sammen med partneren.

Sponsoreret indhold