Det frække6. maj 2016

Ny trend: Mænd går op i sund sex

Mænd er i de senere år begyndt at interessere sig for deres seksuelle sundhed
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sexet_mand.jpg
 Foto: All Over

Det er bestemt ikke kun kvinder, der går op i deres sundhed. Inden for de sidste par år er mænd i endnu højere grad begyndt at interessere sig for deres eget seksuelle ve og vel, og ser det efterhånden som en både naturlig og vigtig del af deres almene helbredstilstand.

https://imgix.seoghoer.dk/fleshlight_stamina_training_unit.jpg
 Foto: sinful.dk

Det er en tendens, som mange sexlegetøjsproducenter også oplever effekten af. Ari Suss, der er CEO hos XR Brands siger: ”Mænd bliver mere og mere optagede af deres generelle helbred, og ikke mindst alle fordelene ved prostatamassage og onani”, og fortsætter: ”Med det stadig større fokus på prostata cancer og rejsningsproblemer, men også prostata nydelse, har vi oplevet et boost i salget af masturbatorer, pumper og andre produkter til at afhjælpe eller understøtte disse ting”.

I Skandinaviens største erotiske online webshop, oplever de også et stigende salg af lige netop sådanne produkter.

https://imgix.seoghoer.dk/aneros.jpg
 sinful.dk

Nogle af favoritterne blandt ”sundhedsfremmende” sexlegetøj til mænd, er Fleshlight Stamina Training Unit, der er et kombineret onani- og træningsprodukt, hvor han gennem onani-”øvelser” lærer at holde sin erektion i længere tid. En anden favorit er Aneros Helix Syn Prostata Stimulator, der giver målrettet prostata stimulation og samtidig er lavet i ptalatfri silikone. Og sidst, men ikke mindst, er penisringen Ovo B6 Vibrator Ring, der både giver ham en længerevarende erektion, men også stimulerer hans partner på klitoris samtidig, med den lille indbyggede bullet foroven.

https://imgix.seoghoer.dk/ovo.jpg
 Foto: sinful.dk

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold