Det frække 6. juni 2019

5 frække fif til camsex på telefonen (mest til hende)

Her får du fem fif til, hvordan du får den bedst mulige langdistancesex med telefonen i hånden.
Foto: MEGA

Moderne tider kræver moderne fif. Og eftersom det bliver stadig mere almindeligt at have sex på afstand uden andet end telefonen i hånden, så kan det være en god ide lige at se, hvordan oplevelsen kan optimeres.

Det rent tekniske er kun sjældent et problem i dag med hurtigt net og lækker opløsning på skærmene. Ligeledes mangler der da heller ikke muligheder for videochat, hvor alt fra Facebook til Skype, Instagram og Snapchat og mange, mange andre apps gør det muligt at se og høre personen i den anden ende.

Du har sikkert selv gjort dig en rækker erfaringer, men måske er der alligevel nogle fif her, som du kan tage med, næste gang du har en fræk telefondate.

Rådene kommer fra Annabelle Knight, der er sexekspert og arbejder for den britiske legetøjsgigant Lovehoney.

Find det rette tidspunkt

Der er ikke noget værre end at blive afbrudt. Og lige som med ’rigtig’ sex, så bør du afsætte rigeligt tid, så det ikke bliver en forhastet og nervøs omgang. Sørg for at rydde kalenderen, og vent om nødvendigt. Forventningens glæde skal ikke undervurderes. Og husk: Det skal være en god og dejlig oplevelse.

Forbered det ordentligt

Gør det samme, som du ville gøre, hvis du skulle møde den anden person i virkeligheden. Måske skal lyset være lækkert? Skal der tændes levende lys? Føler du at værelset ser rigtigt og romantisk ud? Skal du have et langt karbad forinden? Et glas vin?

Den rette påklædning

Måske tænker du, at det bare er lettest at være nøgen. Men det er klart mere erotisk med lækkert lingeri. Behold noget på. Måske skal du have selvsiddende strømper på eller et frækt kostume?

Når du selv føler, at du er lækker, bliver det også lettere for dig at give slip og nyde det. Det er ikke for den andens skyld, men for din egen.

Legetøj

Det kunne jo være, at personen i den anden ende gerne vil se dig komme helt op at støde. Derfor kan det være en god og fræk ide at bruge legetøj. Måske skal det være en fræk dildo, eller det kan være en vibrator, der får dig til at komme flere gange på ingen tid.

Og hvis I er rigtigt avancerede og for alvor vil nyde hinanden, så skal du have fat i en WeVibe Sync.

Dirty talk

Dirty talk eller frække or der et must. Noget af det, der tænder begge køn allermest, er de ord, der kommer ud, når vi er ophidsede. Sæt ord på det, du vil have din partner skal gøre. Eller sæt ord på det, du gør ved dig selv. Giv slip på dine hæmninger og find din indre beskidte tøs frem.

Du behøver ikke at starte med at være ekstrem, men prøv i det små og arbejd dig så langsomt op imod at være virkeligt dirty.

Sponsoreret indhold