Pak rejsekufferten med dette sexlegetøj

Foto: All Over

Sommeren står for døren, og det betyder, at de fleste af os søger mod varmere himmelstrøg.

Ferie handler om afslapning og nydelse på alle tænkelige måder, derfor skal du da ikke undvære dit sexlegetøj på ferien.

Men for at undgå, at en sikkerhedsvagt pludselig står med din vibrator i hånden i lufthavnen, har vi sammen med Sinful.dk lavet en liste med 5 tips til at pakke din kuffert.

5 tips til at have sexlegetøj med på ferien

1. Fjern batterierne

En vibrerende kuffert er det sidste du har lyst til at stå med i check-in.

Derfor skal du sørge for at fjerne batterierne fra dit sexlegetøj, inden du pakker.

2. Husk hygiejnen

Det er vigtigt at have en god sanitet omkring dit sexlegetøj, selvom du er på ferie.

Først og fremmest kan du have dit sexlegetøj med i separate plastikposer med genluk, hvilket er mest hygiejnisk.

Og så skal du selvfølgelig huske en skånsom rengøringsspray til dit sexlegetøj. Du kan bruge den på al slags sexlegetøj, og så er den antibakteriel.

3. Vær opmærksom på lovgivningen

Selvom du gerne vil have dit sexlegetøj med på ferie, kan det i nogle tilfælde være bedst at lade blive hjemme. Nogle lande har nemlig en lovgivning, der forbyder sexlegetøj.

Det gælder blandt andet Indien, Dubai og Saudi-Arabien og nogle stater i USA. Mens det i nogle dele af Afrika, Asien og de caribiske øer er ulovligt at være homoseksuel, så vær opmærksom, hvis du har sexlegetøj, der især er forbundet med det.

4. Størrelsen betyder noget

Hvis du kun rejser med håndbagage, er det vigtigt, at du er opmærksom på størrelsen af de væsker, du medbringer.

I alt må du have 1 liter med i væsker, der er fordelt i flasker af max 100 ml.

Derfor kan du med fordel medbringe Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme, der gør dit sexlegetøj blødere og giver dig en mere glidende oplevelse, eller Sinful Silk Silikone Glidecreme, der også kan bruges til en sensuel kropsmassage.

5. Ingen skarpe objekter

Noget sexlegetøj indeholder metal som dildoer og buttplugs og andre kunne fejlagtigt blive forvekslet med et våben, derfor er der en risiko ved at have det med i håndbagagen.

Derfor kan du med fordel pakke det ned i din store kuffert til check-in eller lade det blive hjemme.

Top 3 sexlegetøj til en fræk ferie

Nu da du har styr på hvad du skal gøre, giver vi dig her det bedste sexlegetøj, du nemt kan have med i kufferten.

B Swish Bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator er den klassiske ”Rabbit vibrator” bare i en diskret, mindre udgave. Den vil både give dig en skøn, indvendig G-punkts stimulering samtidig med de pirrende kaninøre stimulerer din klitoris udefra.

Med et Black Level Lak Stuepige Sæt kan dig og kæresten udleve nogle frække fantasier på ferien fx som en forførende stuepige på hotelværelset.

Lovers Premium Tease Me Pirrings Sæt er også ideelt til rejsekufferten, da det indeholder en masse små, sexede dele som både manden og kvinden kan få glæde af. Så brug ferien til at forføre hinanden på ny.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close