Det frække 21. maj 2018

Sådan får I liret langdistance-sex

Underrubrik: Afstand er ingen hindring
Foto: Shutterstock

Skal du eller din partner på en lang sommerferie med vennerne? Skal en af jer bo eller arbejde i udlandet i en længere periode? Eller har din eneste ene permanent adresse på den anden side af jorden? Fortvivl ej! Afstand er nemlig ingen hindring for et velfungerende og (virkelig) hot sexliv!

Her får I, i samarbejde med Sinful.dk (sponsoreret link), de bedste tips og tricks til, hvordan I holder sexgryden i kog og kan være sammen (på den frække måde) hver for sig.

Sext hinanden

Fra sengen, fra bussen, fra arbejdet. Sexede sms-beskeder er den mest effektive (og diskrete) måde at bevare gnisten på. Hold jer til små, konkrete sætninger, der er nemme og hurtige for jer begge at læse, hvis I sidder midt i papirbunkerne på arbejdet eller er et smut på sightseeing. Prøv noget småkinky a la “Jeg glæder mig til at tage dig hårdt, når vi ses igen” eller “Jeg tænkte på dig, da jeg kom i badet i morges”.

Psst! Hvis I befinder jer i forskellige tidszoner, så send en pikant besked afsted, mens din partner sover, så han eller hun vågner op til en ekstra lækker overraskelse.

Dyst på onani

Onani er den naturlige go-to løsning, når I ikke deler dobbeltseng. Spice hinandens solo-leg (og fantasi) op med vovede sexudfordringer, hvor I giver hinanden uartige opgaver i stil med “stimulér dig selv analt” (sponsoreret link), eller “kæl med dig selv i frokostpausen”. Giv dysten et ekstra twist, og væd om, hvem af jer der eksempelvis kan gå længst tid uden at pille.

Lav en erotisk to-do liste

En af de største turn-ons ved at være adskilt, er forventningens glæde. Udnyt tiden hver for sig til at lave en erotisk to-do liste, hvor I hver især kommer med ideer til, hvad I har lyst til af fælles udskejelser, når I genforenes. Det kan være nye stillinger, nye teknikker eller nye steder uden for soveværelset, hvor I kan nyde hinanden.

Send forkælelse med posten

Send din bedre halvdel en boks med udvalgt sexlegetøj (sponsoreret link), han eller hun kan bruge til at forkæle og pirre sig selv med. Pift pakken op med et kreativt indslag, og send en kinky klon (sponsoreret link) af dig selv med, som er lige til at hive frem, beundre og berøre, når lysten og afsavnet er allerstørst.

Psst! Giv din partner en ekstra lummer ferie sydpå, og gem afstøbningen af dig selv i hans eller hendes kuffert.

Tag telefonen

I kan selvfølgelig altid skype, facetime og sende hinanden uartige Snaps, men god, gammeldags telefonsex er superfrækt, fordi det på mange måder kan sidestilles med at bære et blindfold under sex. Giv hinanden et saftigt opkald, hvor I pirrer og tirrer hinandens sanser med detaljerede beskrivelser af, hvordan I rører ved jer selv, hvad I tænker på og fantaserer om, I gør ved hinanden lige nu, hvad I har på, hvor I befinder jer og så videre. Benyt jer af virkemidler som timing og suspense, hvor I er tavse, trækker vejret dybt, sukker, stønner og klynker.

Saftig playliste

Lav en fælles spilleliste på Spotify eller en anden delevenlig musiktjeneste, og tilføj alle de saftige sange, I elsker at have sex til. Lyt til listen, hver gang I savner hinanden eller er i humør til at elske med jer selv, og væk de fælles hyggestunder og frække minder til live.

Hav interaktiv lagengymnastik

Der findes faktisk sexlegetøj til par, som er designet til interaktiv lagengymnastik på tværs af landegrænser. Kiroo (sponsoreret link) har blandet andet lavet dette hi-tech sæt (sponsoreret link), som består af en dildovibrator (til hende) og fleshlight (til ham) med bevægelsessensorer, der registrerer og overfører jeres bevægelser og muskelsammentrækninger fra ét legetøj til det andet, så det føles nøjagtigt, som om I har sex i samme seng. Vibratoren og fleshlighten kan naturligvis også bruges solo, eller I kan styre hinandens klimaks via den medfølgende app, hvor I også finder hav af interaktive film og pirrende spil, som kinker jeres afstandssex op.

Sponsoreret indhold