Det frække25. oktober 2018

Sådan pifter du parforholdet op med legetøj

Sådan gør du dit parforhold frækkere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful1810.jpg
 Foto: Shutterstock

Hvis der er gået lidt for meget hverdag i den hjemme i soveværelset, kan det være, at I skal til at tænke lidt mere kreativt. Hvad med at introducere noget frækt sexlegetøj (sponsoreret link), der kan pifte nyt liv i jeres lagengymnastik? I samarbejde med Sinful har vi kigget på, hvor man kan starte, hvis man gerne vil give sexlivet et skud ny energi.

Gør december ekstra hyggelig

Et rigtig godt sted at starte, hvis ikke man er vant til at bruge sexlegetøj, er ved at købe en julekalender med sexlegetøj. En Sinful julekalender (sponsoreret link) er fyldt med 24 frække gaver, der kan bruges sammen, når man skal have lidt tiltrængt intimitet i julemåneden. Indholdet i julekalenderen er forskelligt fra dag til dag, hvorfor I nemt får muligheden for at finde ud af, hvad det er for noget sexlegetøj, der er fungerer bedst for jer. Og hvem vil ikke gerne have lidt mere end bare hede kys under misteltenen i december? En fræk tur i kanen gør kun det hele sjovere.

Snak om hinandens fantasier

At introducere sexlegetøj til jeres samliv med hinanden kan også være med at skabe en større intimitet og fortrolighed jer to i mellem. Når I begynder at eksperimentere med forskelligt legetøj, giver det jer muligheden for at få åbnet op omkring de forskellige fantasier, der rumsterer hos jer begge. Sexlegetøjet kan være en mulighed for jer til at vise helt nye sider af jer selv overfor hinanden. Ved at være åbne omkring jeres fantasier kan I tage jeres sexliv til helt nye højder.

Brug sexlegetøj alene

Selvom I vælger at investere i sexlegetøj for at bruge det sammen, kan I med fordel også forsøge jer med de forskellige sager, når I er hver for sig. Tag dig tid til at mærke efter, hvad det lige præcis er, der fungerer for dig, når du har en hyggestund med dig selv. Jo bedre du selv kender din krop, jo bedre vil sex med din partner også være, da du bedre kan forklare ham eller hende lige præcis, hvad det er, der får dig helt ud over kanten.

Sponsoreret indhold