Det frække13. oktober 2021

40-årige Phoebe er cuckquean: Tænder på kæresten har sex med andre kvinder

Kinky kvinde afslører intime detaljer om sit sexliv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockxtwo370591.jpg
 FOTO: MEGA

40-årige Phoebe er lidt af et særsyn, selvom mange mænd nok ville synes om hendes kinky lyst.

Hun er nemlig såkaldt cuckquean: Phoebe tænder på, at hendes kæreste knalder andre kvinder.

Få dine fantasier opfyldt: Sinfuls frække julekalender er på gaden

Som cuckquean (ja, det staves altså sådan) er hun således det kvindelige modstykke til en cuckold (ja, det staves altså sådan), som er en mand, der bliver ophidset af, at partneren har sex med andre mænd. Der kan være et element af ydmygelse i nydelsen ved denne sexleg, men ikke altid.

I en podcast fortæller den amerikanske kvinde om sine oplevelser som BDSM-glad cuckquean, der er i forhold til en dominant mand. De har været kærester i halvandet år.

Det begyndte dog med en lidt mere udbredt sexfantasi, som hun delte med sin nye kæreste.

Boost din onani med en Fleshlight

Phoebe fortalte ham, at hun er interesseret i pigesex, som hun aldrig havde levet ud før. Så han opfordrede hende til at eksperimentere i den retning.

Men snart udforskede de sammen trekanter med andre piger. Og så gik det ellers over stok og sten:

- En dag fortalte jeg ham om den her fantasi, hvor jeg bliver bundet og tvunget til se ham dyrke sex med en pige lige foran mig.

Fascineret

Og så var der ikke langt fra fræk tanke til endnu frækkere virkelighed.

- På det tidspunkt havde vi et par gange leget med en pige, som jeg var totalt fascineret af, og så levede vi fantasien ud med hende. Flere gange.

- Jeg ville bindes, dels fordi bondage ser frækt ud, og dels fordi jeg bliver nødt til at blive bundet, for ellers vil jeg bare prøve at lege med. Det ville være helt umuligt at holde fingrene for mig selv, siger Phoebe, der dog havde gang i en vibrator imens.

En fjernstyret vibrator, som den anden kvinde styrede...

Til sin egen store overraskelse er Phoebe sjældent blevet jaloux, hverken under de almindelige trekanter eller de seancer, hvor hun er tvunget til at se på. Men:

- Et par gange er det dog gået lidt galt, hvor han kun har knaldet hende, og vi ikke har aftalt det sådan. Der har jeg følte mig tilsidesat. Men da jeg er submissiv i vores forhold, er det ikke min rolle at sige 'hey - nu er det min tur.' Bagefter har vi måske skændtes, og derpå talt det igennem og faldet ned. Heldigvis har vi nu lært at aftale tingene mere klart inden.

Type

Næste store mål for Phoebe er trekant en særlig type kvinde:

- Hvis vi kan finde en anden kvinde, der er domina, ville det tænde os helt vildt. Både han og hun skulle så dominere mig totalt...

Parret har ikke haft svært ved at finde singlekvinder til deres uartige lege. Flere end 20 har de haft sex med hidtil. De er meget aktive på diverse datingapps, og ifølge Phoebe skyldes succesen nok, at de begge to ser brandgodt ud.

- Og så vil en trekant om måneden være det optimale for mig, siger Phoebe, der ikke orker de helt unge kvinder, der ikke ved, hvad de egentlig tænder på.

- De mere modne, som flirter med mig, når jeg mødes med dem for at tjekke dem ud, er klart at foretrække, siger Phoebe, der er vild med blondiner.

Hun erkender, at det er meget vigtigt, at hun kan lide de her kvinder, men hun har ingen som helst lyst til hænge ud med dem eller være veninder.

Det flotte par, der mødte hinanden på en almindelig datingapp, eksperimenterer videre på livet løs. Og det er ikke en trekanter med en anden mand, for hverken Phoebe eller kæresten tænder på den leg.

De er nu i fuld gang med kvælesex, smæk og golden showers. Altså urinsexlege, hvor de tisser på hinanden. I badet.

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold