Det frække24. juni 2019

4 x festivalsex du godt kan undvære

Det er festivaltid, og her er en guide til 4 x festivalsex, du godt kan undvære.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/festivalsex.jpg
 Foto: MEGA

Festivalsæsonen er begyndt. Det betyder masser af dejlig musik, kolde drinks og naturligvis ... sex.

Men i de fleste tilfælde er det er noget ujævn omgang, hvad man nu får rodet sig ud i til en festival.

HUSK NU KONDOMER

Se bare. Her er nemlig ...

4 x festivalsex du godt kan undvære

Den i lortevejret

Det starter egentlig så godt. I er på vej ned til dit dejlige telt, men bedst som i er på vej, begynder det at pisse ned, og på sekunder omdannes hele teltområdet til en mudderpøl. Inde i teltet føler i jer først i sikkerhed, men vægten af regnen, teltpløkkerne der løsnes i mudderet og den tiltagende blæst, gør at både telt og mand mister rejsningen, og den klæbrige, klamme dug lægger sig hoverende over jeres ansigter og nøgne kroppe.

Den med en ved siden af

Faktisk ved I ikke, om din ven faktisk sover. Men der er ikke så meget at gøre. Pladsen i det lille tomandstelt er trang, og det skal foregå så lydløst som muligt for ikke at vække den sovende person lige ved siden af. I føler jer som et par 15-årige skoleelever, og undervejs lykkes det dig at hamre albuen ind i din vens ryg lige som en af jer var ved at komme, og det hele bliver ødelagt.

Har I glidecreme?

Den i busken

I når slet ikke så langt som til teltet. En voldsom trang kommer over jeres alkoholdige legemer, mens I står og snaver foran scenen, og den nærmeste busk virker som et uigennemtrængeligt tilflugtsted. I hvert fald i situationen. Kun lidt registrerer i de dryppende blade, som rammer jeres underben og den store tissepøl under jer, mens en mandlig lurer får det hele med. På plussiden tager det kun cirka fem minutter, før det får en naturlig afslutning ved, at stiv finsk festivalgænger kommer til at tisse ned i din taske.

Her er slikkelapper

Den med hedeturen

I vågner op klokken 6.15 af, at solen har varmet teltet op til en sauna. Men et morgenjern er et morgenjern, og på trods af, at I begge skal tisse, og at det næsten er umuligt at trække vejret under teltdugen, lykkes det jer at gennemføre det, der måske bliver årets dårligste, varmeste og mest uinspirerede knald.

Sponsoreret indhold