Nyheder 1. juli 2010

Guide: Sådan får du kikset festivalsex

Få 6 gode råd til, hvordan du kokser din scoring på Roskilde
Teltsex kan være både frækt eller knapt så fornøjeligt
Teltsex kan være både frækt eller knapt så fornøjeligt
Foto: All Over

Når musikken spiller og promillen er i top, så blæser de fleste på dårlig festival-hygiejne og ukomfortable sengeforhold.

Derfor er da også masser af festivalgængere, der giver hinanden en tur på liggeunderlaget eller i soveposen. Her får du 6 gode sexråd til, hvordan du kan få en rigtig kikset tur i teltet.

Læs også: Roskilde Festival: Bikini-godter

1) Hiv dagens scoring med hjem i teltet, du deler med din ven. Det skal nok blive festligt med en ekstra tilskuer, der hopper i utakt på sin side af luftmadrassen.

2) Drop kondomet. Så er der stor sandsynlighed for, at du får et langvarigt festivalsminde med dig hjem.

3) Knald i det romantiske spotlight fra en lommelygte, når mørket er faldet på udendørs. På den måde kan dig og din nyfundne bolleven agere skyggespil for resten af lejren, der ikke har været så heldige at få én med på liggeunderlaget.

4) Støn højt og insisterende, så du deler ud af de seksuelle udskejelser til hele lejren.

5) Hvis du vil være sikker på at tiltrække dig masser af opmærksomhed, så rid ham og lav en heftig doggystyle - især hvis der er tale om et to-mandstelt. Så er du sikker på at slaske imod teltdugen og dermed tiltrække blikke fra andre nysgerrige festvialgængere.

6) Giv et blowjob. (Hvis du er kvinde) Snabelen er nok ikke blevet vasket af i adskillige dage, så du er sikret drageånde og dårlig smag i munden akten igennem.

Lad dig inspirere til gode stillinger fra seoghør.dk's bolle-biltest.

Læs alt om Roskilde Festival på seoghør.dk.

Sponsoreret indhold