Det frække24. juli 2020

4 steder vi ikke anbefaler til dansk sommersex

Her er 4 steder, vi absolut ikke anbefaler til dansk sommersex.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sommersex_fon.jpg
 Foto: MEGA

Få ting kan får hormonerne i sving som sommervejr og sommerferie og deraf følgende mindre påklædning og sorgfri eksistens.

Mulighederne for et godt knald eller to ude i det danske sommerland er utallige, men der er alligevel steder, I nok bør undgå. For alles skyld.

Her er således …

4 steder vi ikke anbefaler til dansk sommersex

Færgeoverfarten mellem Hals og Egense

Der er flere grunde til, at I bør fravælge netop denne færgeoverfart til lidt sexet sommerlir. Først og fremmest vil vi dog fremhæve rejsetiden over Limfjorden på sølle fem minutter, hvilket vil gøre det til en ualmindeligt forhastet affære. Selv for de mange danske mænd, der har lidt svært ved at holde ret lang tid. Dernæst består færgen stort set kun af et ganske lille åbent bildæk samt et styrhus, hvilket gør det til en ualmindeligt eksihibitionistisk oplevelse.

Dæmonen i Tivoli

Vi skal naturligvis først og fremmest understrege, at du næppe gør dig populær og med stor sandsynlighed risikerer at blive smidt ud på røv og albuer fra Carstensens gamle have, hvis du forsøger at gennemføre et seksuelt forehavende i det hele taget. Og derudover skal du ligeledes være gjort af et særdeles roligt stof, hvis du kan gennemføre nogen som helst fræk aktivitet i en forlystelse, der tæller tre vanvittige loops og går op i 28 meters højde, mens folk i de andre vogne skriger af rædsel.

Klitterne ved Hundige Strand

Området er ganske vist kendt som et af landets bedste for folk, der er ude på at finde lidt tilfældig sex. Primært mænd der tænder på andre mænd. Men det udgør lige præcis også problemet, hvis man ønsker lidt afsides udendørssex uden indblanding fra fremmede. For på disse kanter er det ikke unormalt, at man enten får lov at kigge med på sidelinjen eller i det hele taget deltager i løjerne, når et par allerede er i gang. Men måske det faktisk lige er noget for dig?

Pjur Back Door Glide Silikonebaseret Glidecreme

Knuthenborg Safaripark

Har du nogensinde set næbbet på en struds? Det er langt og hårdt og egner sig så absolut ikke som forspil, når den langhalsede fugl stikker hovedet ind af de åbne bilruder og prøver at nappe i alt, der bevæger sig. Til gengæld bør du heller ikke lege Tiger King i tigerburet, hvor du altså ikke må stoppe bilen og åbne dørene undervejs. For bilkørsel og samtidig sex er bare en dårlig kombination, som hverken anbefales af redaktionen eller Rådet for Sikker Trafik.

Latexfri kondomer til ham, der er ekstra veludstyret fra naturens side

Sponsoreret indhold