Det frække 27. august 2021

34-årige Sarah giver nøgenterapi

Sarah White klæder sig af i takt med, at klienten blotter sig
FOTO: Instagram.com/sarahwhitetherapy

Lider du angst, depression eller stress, kan du besøge en kognitiv terapeut, som med sin anerkendte samtalebaserede metode vil kunne hjælpe dig med dine psykologiske problemer.

Frække tilbud på selegetøj: Få tre for 500,-

Hvis du bor i New York kan du også få nøgenterapi hos Sarah White, som siden 2010 har hjulpet sine klienter ved at tale med, mens hun tager tøjet af.

White hævder nemlig, at for klienterne (pudsigt nok mænd) hjælper hendes nøgenhed dem med at vise sårbarhed.

Påklædt

34-årige White begynder alle sine sessioner påklædt og ender dem nøgen:

- Jeg har opdaget, at i takt med at jeg bliver afklædt, bliver mændene mere sårbare, åbne og tilgængelige. Det giver dem en følelse af få respekt og tillid, siger White, der er blevet kaldt 'Freuds nøgne barnebarn.'

White har en ganske populær Instakonto:

- Terapi handler først og fremmest om at blive bevidst om ting. Mine klienter bliver bevidste om deres følelser, tanker og livssituationer - og om deres seksuelle behov og lyster, siger White, der ikke er psykolog, men dog har taget et kursus på universitetet.

Her får du større penis

Ifølge nøgenterapeuten vælger nogle af hendes klienter at beholde tøjet på, og andre stripper under forløbet - mens visse går længere: 

- Nogle klienter rører ved sig selv og får orgasme, forklarer White, som da også oplyser, at de mest udbredte problemer er sexrelaterede.

- Alt for mange af dem er fanget i forhold, hvor sex og intimitet ikke er værdsat, forklarer nøgenterapeuten, som blev kåret som en af de mest sexede nørder tilbage i 2010 af wired.com.

Under coronapandemien har White også fået gang i online-terapi via platformen onlyfans.com. Her foregår al hendes terapi nu.

Under en session, hvor hun chatter med klienten, sender hun løbende videoer og fotos, hvor hun har mindre og mindre tøj på - for at opbygge tillid og indsigt og, nåja, ophidselse. 

Nøgenterapeutens håb er, at hun kan være med til at løfte tabuer omkring mænd og intimitet og begær:

- Jeg vil blive ved med tilbyde mænd mere af det, de har behov for, så de kan føle sig respekteret, hørt og elsket. Vi er kommet langt i forhold til at respektere og værdsætte kvinder, men nu er det på tide at være åbne overfor, hvad mænd vil have.

Vil du udforske dine kinky sider? Så besøg sinful.dk

Sponsoreret indhold