Det frække 2. marts 2020

3 frække til mændene

Her er 3 frække til de mænd, der gerne vil have lidt ekstra god kvalitetstid med sig selv.
Foto: MEGA

Vi har tidligere præsenteret tre frække til kvinderne, der gerne vil nyde. I denne uge tager vi et kig på lidt frækt sexlegetøj til mænd, der gerne vil have en mere realistisk onanioplevelse.

Tenga Eggs

Står du og mangler en fræk overraskelse til din partner eller er det blevet tid til lidt selvforkælelse? Tenga Eggs 6-pack (sponsoreret link) er perfekt til begge dele, da de både kan bruges alene eller sammen med en partner. Med i pakken får du hele seks onanisleeves, der på indersiden har hver sit unikke design, som stimulerer og masserer penis.

Produktet fungerer altså som et håndjob, der styres af enten dig eller din partner. Forskellen er bare, at de indvendige mønstre med små knopper, dutter eller bølger får det til at føles meget blødere og mere intenst end et normalt håndjob. De små sleeves på 6,5 centimeter kan strække sig selv op til 30 centimeter i længden og passer dermed til de fleste mænd - skulle man mene.

Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass

Er du klar til at prøve et stykke sexlegetøj, der føles som den ægte vare? Den frække skønhed, Roxanna Pussy and Ass (sponsoreret link), fra det populære, danske brand, Mr. Membr (sponsoreret link), er i hvert fald klar til at tage imod dig. Her får du mulighed for at udleve alle dine fantasier, og du bestemmer helt selv, om du vil starte med den vaginale åbning eller om du tager bagindgangen med det samme. Roxanna er frisk på begge dele.

Vælger du den skønne vagina, så møder du et par naturtro kønslæber og nogle stimulerende, indvendige riller, der får oplevelsen til at føles tæt på den ægte vare. Vælger du at gå anal-vejen, så venter der en stram, glat og pirrende oplevelse, som du med sikkerhed ikke bliver skuffet over.

Handy Ultimate Handjob Maskine

Vil du have en onanioplevelse ud over det sædvanlige, så skal du tage et kig på det norske vidunder, Handy Ultimate Handjob Maskine (sponsoreret link). Denne fantastiske håndjob-maskine har et medfølgende sleeve, der automatisk kører op og ned om din penis i skræddersyede indstillinger, som du selv bestemmer. Hvis du ikke selv vil vælge bevægelserne, kan du i stedet synkronisere dem til frække pornofilm og dermed forvandle Handy til en virtuel sexmaskine. Er du ikke vild med det medfølgende sleeve, kan du nemt skifte det ud med dit yndlingssleeve eller favorit masturbator.

Sponsoreret indhold