Det frække 8. februar 2020

Fræk februar: 5 frække med F

Sådan får du en fræk februar.
Foto: MEGA

Februar er næppe årets mest elskede måned. Den er som regel både kold og mørk. Men så meget desto mere grund til selv at skabe den nydelse, som det danske vejr ikke formår.

Vi har derfor her på det frække besluttet os for at holde Fræk Februar. Og det skal selvfølgelig fejres med flere frække ting, der starter med F.

Her er altså …

Fræk februar: 5 frække med F

Fifty Shades Freed Pleasure Overload Par Sæt

Her er en pakkekalender, der fungerer perfekt i februar. Her er nemlig hele 10 dele, som kan bruges til at binde, pirre og tilfredsstille din partner. Den er en del af den lækre officielle Fifty Shades Freed Pleasure Collection, og er helt oplagt til par, der vil udforske hinandens seksualitet.

Find den her

Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator - PRISVINDER

Fun Factory garanterer altid masser af fun, når du pakker et af deres produkter ud. Ikke mindst denne lækre sag til kvinden, der kan nyde dobbelt stimulation med intense vibrationer både indvendigt og på klitoris. Den er genopladlig, og er udført i en meget blød og fleksibel silikone.

Køb den her hos Sinful

F-Machine Pro 3 Sexmaskine

Hvis du er lidt frækkere end de fleste, eller du bare har lyst til at tage en chance i februar, så er det denne F-Machine, du skal have fat i.

Det er ganske enkelt vildeste og mest kraftfulde sexmaskine, der penetrerer dig præcis med den hastighed og dybde, du ønsker. Du kan nemt justere vinklen på maskinen og derved nyde den i flere forskellige stillinger. En sort dildo medfølger, men der kan købes masser af ekstraudstyr.

Se den her

Fleshlight Girls Nicole Aniston

Fleshlight Girls er formet efter nogle af de allerlækreste pornostjerner i verden. I dette tilfælde Nicole Aniston, der er blevet kåret som Penthouse Pet of the year. Her får du muligheden for at føle, præcis hvordan den ægte kvinde føles inderst i denne Fleshlight udført i såkaldt SuperSkin, der er udstyret med stamina fit-struktur.

Du kan styre selve trykket omkring penis ved at skrue på bunden af din Fleshlight.

Set her hos Sinful

Fetish Fantasy Spread Eagle Sling

Hvis I nu kunne tænke jer at prøve noget ekstra frækt af, så prøv denne Spread Eagle Sling fra Fetish Fantasy. Den er i praksis en justerbar nylonsele med ankelmanchetter, som holder benene og gør det muligt at eksperimentere i og udenfor dobbeltsengen. Det gør en række stillinger mere behageligt for hende og ekstra nemt for ham.

Køb den her hos Sinful

Sponsoreret indhold