Det frække 24. februar 2020

Her er tre frække til kvinderne

Her er tre frække forslag til kvinder, der vil nyde.

Er du kvinde, og trænger du til at få opdateret skuffen i natbordet med lidt frækt sexlegetøj? Så er der rigtig god grund til at læse med her. Vi giver dig nemlig tre bud på forførende sexlegetøj, der enten kan nydes alene eller sammen med en partner.

En hel by af penisser

Har du nogensinde haft muligheden for at møde alverdens forskellige penisser på én gang? Det har du nu med de populære dildoer fra Willie City (sponsoreret link). Her møder du nemlig både små, store, brede, tynde, lange og krumme udgaver, der med sit realistiske udseende, minder om virkelighedens penisser.

Det gode ved dildoerne fra Willie City er, at de både kan bruges af singlekvinder og kvinder, der har en fast partner. Mange af dildoerne er nemlig udstyret med en sugekop, der indbyder til håndfri leg, men de kan også bruges i et harness (sponsoreret link), hvis du og din partner drømmer om frække strap-on lege.

Orgasmegaranti

Man kan næsten ikke nævne sexlegetøj til kvinder, uden at komme ind på de populære klitorisstimulatorer (sponsoreret link), der giver kvinder orgasmer i massevis. De findes i mange udgaver fra forskellige brands, men den mest populære er uden tvivl Womanizer Premium Klitorisstimulator (sponsoreret link), der stimulerer kvindens klitoris ved hjælp af pirrende og pulserende trykbølger.

Womanizer Premium kommer med nye funktioner, som Smart Silence og Autopilot, der gør den til en helt unik og sikker orgasme-vinder. Producenterne bag klitorisstimulatoren er faktisk så sikre på produktet, at de giver 30 dages orgasmegaranti eller pengene tilbage.

Læs en anmeldelse af Womanizer Premium her (sponsoreret link).

Den lilla bandit

Det sidste bud på listen er et skandinavisk vidunder, der er udarbejdet i samarbejde med førende sexeksperter og sexologer. Med Velve Riva Luksus Rabbit Vibrator (sponsoreret link) får du alt, hvad du behøver til en fræk og forførende aften i soveværelset eller i badet. 

Den vandtætte Rabbit Vibrator giver nemlig en kombination af pirrende klitorisstimulationer og kraftfulde indre vibrationer, mens en unik varmefunktion kan sørge for en ekstra intens og stimulerende oplevelse. Prøv de 10 kraftfulde kraftfulde vibrationsmønstre og gør dig klar til et orgasmefyldt bekendtskab.

Læs en anmeldelse af Velve Riva Luksus Rabbit Vibrator her (sponsoreret link).

Sponsoreret indhold