Nyheder5. maj 2016

Gravid Christiane: Jeg ligner Svampebob Firkant

Christiane Schaumburg-Müller venter sit første barn med L.O.C. – hun afslørede selv den overraskende nyhed for en uge siden. Nu fortæller den gravide TV-vært lidt mere om sin graviditet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christiane_schaumburg_muller.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Det kom som en overraskelse for de fleste, da Christiane Schaumburg-Müller for en uge siden afslørede, at hun venter barn sammen med L.O.C. Parret gik hver til sit sidste sommer – de lod sig endda skille – men kærligheden fandt altså tilbage til parret, der nu venter en lille søn.

- Jeg er i den syvende himmel og lykkeligere end nogensinde før, skrev Christiane, da hun mandag meddelte sine mange følgere på Instagram, at der ligger et lille kærlighedsbarn inde i maven på hende.

Siden er det væltet ind med lykønskninger til det kommende forældrepar – men selv har hovedpersonerne ikke udtalt sig meget om graviditeten.

Dog fortæller 34-årige Christiane Schaumburg-Müller nu lidt mere om graviditeten. Det sker i et nyhedsbrev fra mode- og skønhedsuniverset ChriChri.dk, som Christiane startede tilbage i 2014. I nyhedsbrevet tilbyder Christiane ifølge BT sine følgere procenter fra tøjmærket Les Deux – og så fortæller hun, at selv om hun synes, tøjet er fedt, så er det især sko og kasketter, der hitter for tiden. Og det er der ifølge Christiane en god grund til:

- Men min krop er heller ikke lige til at regne med i disse dage – en ballon den ene dag, en endnu større ballon den anden – pludselig ligner jeg en firkantet Svampe Bob - eller hvad han nu hedder - i alt mit oversized tøj, indrømmer hun ifølge BT i nyhedsbrevet.

Også på sin Instagram-profil – hvor hun altså afslørede graviditeten – fortæller hun ganske lidt om graviditeten. Onsdag lagde hun nemlig et billede op, der viser en ring på hendes finger.

- Så Okay, min ring kan ikke længere komme af! WTF, skriver Christiane som kommentar til billedet.

Og det er heller ikke mange dage siden, at hun takkede sine mange følgere for de varme hilsner, der er strømmet ind, siden hun bekendtgjorte sin graviditet.

- Har haft nogle mega travle arbejdsdage, men vil skynde mig blot at sige 1000 tak for alle jeres lykønskninger (der var sørme mange!! Tog en god togtur hjem fra Kolding i går for at komme igennem dem).

Selv om Christiane har afsløret, at det bliver en lille dreng, har hun ikke løftet sløret for, hvornår den lille fyr ser dagens lys.

Har haft nogle mega travle arbejds dage, men vil skynde mig blot at sige 1000 tak for alle jeres lykønskningerne (der var sørme mange !! tog en god togtur hjem fra Kolding igår at komme igennem dem-) 1000 tak

Et billede slået op af Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) den

3. Maj 2016 kl. 8:37 PDT

Se billeder af L.O.C. og Christiane i galleriet herunder:

Så glade var Christiane og L.O.C.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_63.png

Sponsoreret indhold