Viralt22. marts 2023 (opd. 22. marts 2023)

YouTube-far kommer i slåskamp med aber i Thailandsk, da han ville redde sin søn

En australsk far kom i karambolage med en flok aber i et thailandsk ferieparadis
Dum eller modig? Det må man selv vurdere ud fra videoen længere nede i artiklen.
Dum eller modig? Det må man selv vurdere ud fra videoen længere nede i artiklen.
 Foto: Youtube

LÆS OGSÅ: Christopher beskyldt for at støtte dyremishandling

YouTube-parret Riley Whitelum og Elayna Carausu var taget en tur til Thailand med deres to sønner for at have sig en dejlig familieferie, og det ville de dele med deres 1,8

Men mens parret filmede en del af deres rejse, oplevede de dog et angreb fra nogle aber. Faren Riley og hans to sønner Lenny, 5, og Darwin, 1, stod og kiggede på nogle aber på stranden, da en af dem begyndte at kigge ned i familiens taske.

Det skriver New York Post.

Og det var altså ikke noget, den 38-årige fandt sig i. Så han løb altså mod aberne for at skræmme dem væk, men det gik ikke som forventet. Faktisk skete det helt modsatte.

Det var ikke uden skrammer, at Riley kom ud fra kampen mod aberne. 
Det var ikke uden skrammer, at Riley kom ud fra kampen mod aberne.
 Foto: Youtube

Aberne begyndte at angribe tilbage, og de gik efter 1-årige Darwin. Da Riley tog fat i sit skrigende barn, kom der flere skrigende aber mod dem.

Riley forsøgte at få tasken tilbage uden sine børn på slæb, men fem sure aber gik mod YouTuberen. Det var dog ikke mad, aberne kunne få ud af tasken, til gengæld var den fyldt med familiens mobiler, punge og pas.

I kampens hede endte familiefaren med at få et blødende sår, der var forsaget af en af abernes tænder, hvilket kan sætte ham i risiko for at have fået sig en omgang rabies.

Du kan se hele angrebet i videoen herunder:

Sponsoreret indhold