Thomas Skov

Foto: All Over Press

Thomas Skov blev landskendt da han var praktikant på P3 og senere blev ansat af Anders Lund Madsen, der blandt andet fik ham til at løbe om kap med daværende statsminister Anders Fogh og fremvise et skilt med sætningen ”Juhuu Lisa Lents, du gør mig våd” under en direkte omgang ”Vild med Dans” ...

Fulde navn: Thomas Skov Gaardsvig

Alias: ”Praktikanten”

Fødselsdato: 29. april 1986

Familie: Karen Marie Gaardsvig (mor),

Scoringer:

Partner: Gift med Emilie Gershøj Bruhn

Kendt fra: Radio, TV

 

Thomas Skov blev landskendt da han var praktikant på P3 og senere blev ansat af Anders Lund Madsen, der blandt andet fik ham til at løbe om kap med daværende statsminister Anders Fogh og fremvise et skilt med sætningen ”Juhuu Lisa Lents, du gør mig våd” under en direkte omgang ”Vild med Dans”.

Besøget i ”Vild med Dans”-studiet fra Thomas Skov var et forsøg på at skaffe flere seere til Anders Lund Madsens ”Det Store Talkshow” på DR, så den høje, humoristiske praktikant og hans skilt var ikke ligefrem velkomne hos TV2. Postyret resulterede i, at Thomas Skov blev smidt ud af studiet og måtte flygte i en taxa.

Siden episoden med det lumre skilt har Thomas Skov slået sit navn fast som morsom og ironisk provokatør i DR-regi, og har således været vært for flere programmer på DR3, som ”Verdens bedste TV-program”, ”Thomas Skovs Sportsprogram” og senest ”Kridhvid i Kina” med Emil Thorup som medvært.

Thomas mødte sin nuværende kone, Emilie Gershøj Bruhn, da han begyndte i praktik hos DR, og i 2014 blev parret gift. Brylluppet fandt sted i Vor Frue Kirke i København og efterfølgende fejrede parret deres kærlighed på en romantisk bryllupsrejse til New Zealand.

 I 2015 havde den sjove mand endnu en lykkelig begivenhed at dele på sin Facebook-profil.

- Vi skal være forældre, skrev Thomas Skov efterfulgt af et lille hjerte. Og mon ikke den populære TV-vært vil være særdeles god til at støtte sin kone under fødslen?

I hvert fald prøvede Thomas Skov selv ’at føde’ for omkring et år siden, da han sammen med kollegaen Emil Thorup deltog i et eksperiment på DR3.

Her bar de to tv-kendisser således nogle elektroder, der sendte elektriske impulser gennem kroppen på drengene for at simulere de smerter, som kvinden oplever under fødslen.

’Praktikanten’ kunne dengang beskrive, at den slags smerter bestemt ikke er for tøsedrenge:

- Det er som om, at nogen tager en kødhammer og banker mig. Av av av, sagde Thomas Skov blandt andet under sin fødsel. Da han torsdag formiddag bekendtgjorde, at han skal være far, kunne han da heller ikke lade være med at kommentere, at han selv har været igennem noget lignende:

- Sidste år fødte jeg og havde @emilygbruhn ved min side. Til sommer er rollerne byttet, skrev Thomas Skov i sin lykkelige status-opdatering, hvor han også havde fundet et billede frem fra da han selv fødte – med en trøstende kæreste ved sin side.

 

Tidslinje:

2015: Emilie Gershøj Bruhn gravid

2014: Gift med Emilie Gershøj Bruhn

2009-2010: ”Praktikanten” på ”Det Store Talkshow”

2008: Praktikant hos ”De Sorte Spejdere” på P3 (Anders Lund Madsen og Anders Breinholt)

2008: Danner par med Emilie Gershøj Bruhn

 

Find din favorit kendis her:

Close