Kendte18. november 2021

Fra to til tre: Thomas Skov håber på nytårsbaby

Der er ikke længere særlig lang tid til, at tv- og podcastværten Thomas Skov kan kalde sig far til tre, når familien får endnu en søn
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var glædelige nyheder, som den 35-årige Thomas Skov kunne dele med sine mere end 146.000 følgere på Instagram tilbage i september måned.

Her kunne han nemlig fortælle, at hans seksårige datter Ellen og sønnen Otto på tre meget snart bliver storesøster og -bror, når endnu en lille dreng melder sin ankomst til familien.

- Jeg glæder mig helt enormt meget, lyder det storsmilende fra tv- og podcastværten, da SE og HØR møder ham til pressemødet på den nye sæson ”Jaget vildt – Kendte på flugt”, der fik premiere den 11. november.

Han og tv-makkeren Emil Thorup drog nemlig i september måned ud på, hvad der kan ende med at være en 10 dages lang ”rejse”, da de forsøgte at holde sig skjult for holdet af topprofessionelle efterforskere.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20211111_dm_jaget_vildt_pressemoede_0027_1.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Foto: Dan Mariegaard

Drømmer om en stille jul

Men nu er der altså ikke længere længe til, at den lille ny melder sin ankomst, der er sat til at komme til verden i starten af det nye år, men alt kan jo ske, lyder det fra Skov, der dog satser stærkt på, at sønnen overholder datoen:

- Han kan bare komme an, men vi skal lige hen over julen, det kunne være rart at holde jul i fred, griner han og fortsætter:

- Det er jo ikke til at vide, om det bliver en julebaby. Men ej, han kan altså bare komme an, vi er klar.

Artiklen fortsætter under opslaget

Frygtede savnet

Det var tilbage i september måned, at Skov og Thorup skulle forsøge sig med at flygte fra efterforskerne, og med nyheden om en kommende familieforøgelse, var det også savnet til familien, som han frygtede allermest.

- Men et af de eneste numre jeg kan i hovedet, det er Emilies, så jeg vidste, at jeg kunne ringe til hende, hvis det var, fortæller han og afslører, at han desuden havde en anden plan i hovedet for at komme savnet til livs.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190809_wen_-_smuk_93.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Foto: Kaspar Wenstrup

Undervejs i de 10 dage skulle Emilie nemlig med parrets to – eller jo faktisk tre – børn et smut i sommerhus, hvor tanken var at han og Emil kunne komme forbi, hvis det kunne flaske sig.

Hvordan Thomas og Emil klarer flugten fra efterforskerne – og om de når forbi sommerhuset - kan du se på Discovery+ hver torsdag.

Sponsoreret indhold