Kendte 29. april 2019

Kendistræner ramt af kræft

Kendistræneren og forfatteren Anne Bech har fået konstateret kræft. Det skriver hun i et opslag på sin Instagram-profil
Foto: Dan Mariegaard

Anne Bech, som har skrevet flere bøger og trænet mange kendisser, har fået kræft. Det afslører hun selv i et opslag på sin Instagram-profil.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den smukke fitnessekspert har medvirket i flere TV-programmer, hvor hun har guidet danskerne til en sundere livsstil med både kost og træning. Nu er hun syg med kræft.

- Jeg har startet en ikke selvvalgt, og hård rejse. For ca. halvanden måned siden, fik jeg den besked alle frygter. Jeg har kræft. I mit tilfælde i binyren. Den seneste tid er gået med hospitalsamtaler, en operation for en metastase i baghovedet og jeg er startet kemo og stråling. Det føles stadig meget uvirkeligt, og alligevel virkeligt i dag, da jeg tog håret af. Selv. Jeg står midt i det, og er heldigvis omgivet af familie og kærlige venner, skriver Anne Bech til et meget ærligt billede af sig selv.

Her står hun uden sit lange, mørke hår, som man ellers er vant til at se hende med. Hun har valgt selv at klippe sit hår af, inden det faldt af som en af bivirkningerne ved den kemoterapi, som Anne Bech lige nu bliver behandlet med.

Artiklen fortsætter under billedet...

Den normalt så smilende forfatter og fitnesskvinde er hudløst ærlig i sit skriv om sin forfærdelige sygdom. Hun er opsat på at blive rask og komme over på den anden side igen.

- Mit fokus lige nu er på min familie og på at blive rask. Derfor håber jeg på forståelse for mit privat- og familieliv, for det er en hård omgang. For dem tæt på mig. Og mig selv, slutter Anne Bech med at skrive.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Dan Mariegaard

Anne Bech sammen med Thomas Skov og Joakim Ingversen ved receptionen for hendes bog "Fit på 100 dage" (Foto: Dan Mariegaard)

Anne Bech har været træner for mange kendte danskere såsom Thomas Skov, Joakim Ingversen og Christiane Schamburg-Müller. Og det er allerede nu væltet ind med støttende besked fra mange kendisser til den hårdtkæmpende forfatter og fitnessekspert.

Blandt de kendisser, der har sendt tanker i retningen af Anne Bech, er Pilou Asbæk, Sara Maria Franch-Mærkedahl og selvfølgelig Christiane Schamburg-Müller. De ønsker hende alt det bedste.

Foto: Dan Mariegaard

Anne Bech sammen med Christiane Schamburg-Müller, som hun har trænet (Foto: Dan Mariegaard)

Sponsoreret indhold