Ida-Sophia flytter sammen med Simon Makienok: Jeg er bange

Foto: Thomas Laursen / Dan Mariegaard

I december sidste år kom det frem, at den 29-årige fodboldspiller Simon Makienok havde byttet den femten år ældre Ibi Støving ud med en yngre model i form af The Voice-værten Ida-Sophia Petersen. 

Siden da har det unge forelskede par nydt hinanden i fulde drag og endda i så høj en grad, at de nu er klar til at tage det næste skridt i forholdet. 

Tometermanden, der til daglig har spillet for den tyske klub Dynamo Dresden, flytter nu sammen med Ida-Sophia, som han begyndte at kæreste rundt med allerede inden skilsmissen fra Ibi Støving var officiel. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

View this post on Instagram

“Ida Sophia plejede at være mega single, nu har hun fået en kæreste. Gives my single ass hope” stod der på Jodel. det har sat sig i mig. både fordi jeg lige har hentet 2,1 meter menneske til dk, som jeg fremover skal bo og være kærester med og fordi jeg er nervøs. det føles som en ny epoke i life og som om jeg skal lade en del af mig selv, ligge i fortiden for at træde ind i en ny mere voksen, dannet og priviligeret tilværelse. hvor jeg ikke længere skal føle mig langsom i forhold til hvad den normative omverden forventer af mig og mine æggestokke. hvor jeg måske endda slipper for at skulle danse høflighedsdans til havefester, hvor halvstive Bo der kendte mig da jeg var barn, fyrer kommentar som “ hvorfor har sød pige som dig ikke en kæreste endnu, skal du ikk til at have nogen børn snart?” af klokken kvart i skrid Bo om natten. det er også slut med “nu mangler vi bare dig skat, Stefan har sød ven du vil ku lide, skal vi ikk hooke dig up med ham?” nej tak Berit, bare fordi din fyr har moden mandeven, der er pæn, ædruelig, har et kørerkort og pænt fodtøj på så er det æk sikkert undertegnede har lyst til at ændre på status. singlelivet er ikke en venteposition mellem forhold eller en tilstand som for alt i verden skal ændres på. Og det er vigtig for mig at understrege at til trods for jeg er meget lykkelig for at være sammen med sim og derudover beundrer mennesker der får forhold til at fungere, for guderne skal vide det kan være hårdt! så er jeg også bange. både for om jeg overhoved kan få hoved ud af røven og finde ud af at være nogens kæreste på fuld tid, men også for om jeg bliver kedelig. om jeg glemmer at reflektere fordi mit liv bliver for mageligt og uden eksistentielle tømmermænd om søndagen, hvor jeg både revurderer min uhæmmede opførsel fra aftenen forinden, men også mit liv fra ende til anden og det meste af verdenssituationen. det jeg prøver at sige er bare, at det at være single for mig i hvertfald var en meget livsbekræftende og udviklende tid og ikke noget jeg gik og drømte om at slippe ud af eller skulle reddes fra. og det er dejligt hvis det at jeg har fået en kæreste kan have “hvis hun ka, ka jeg også” effekt men det er også dejligt hvis ikke!

A post shared by iDA-SOPHiA (@idahsophia) on

Det afslører Ida-Sophia i et nyt opslag på sin Instagram-profil, hvor hun desuden deler ud af sine tanker omkring ikke længere at være single. 

- Det er vigtig for mig at understrege at til trods for, jeg er meget lykkelig for at være sammen med Sim og derudover beundrer mennesker, der får forhold til at fungere - for guderne skal vide det kan være hårdt! - så er jeg også bange, skriver hun og fortsætter: 

- Både for om jeg overhovedet kan få hoved ud af røven og finde ud af at være nogens kæreste på fuld tid, men også for om jeg bliver kedelig.

Parret blev for få dage siden genforenet efter næsten to måneder væk fra hinanden. Simon har nemlig været i Tyskland for at spille bold, mens Ida-Sophia har brugt tiden hjemme i Danmark. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

I december byttede Simon Makienok ekskonen Ibi ud med den yngre model Ida-Sophia. De to var gode veninder, da de sidste sommer var på Roskilde Festival sammen (Foto: Thomas Laursen)

Den spændende indflytningsprocess bliver dog nok ikke noget, som Makienoks ekskone, Ibi, kommer til at følge med i.  

Ibi og Ida-Sophia, der tidligere har været SoMe-veninder, følger nemlig ikke længere hinanden på Instagram.

Om den stakkels Simon overhovedet kan få plads blandt Ida-Sophias ting, må tiden vise, men ud fra den video, hun har delt i sit Instagram-opslag, ser det bestemt ikke ud til at blive nemt.

Fodboldspilleren må nemlig gøre sig noget umage for at få en bunke tøj mast ind på en hylde, hvor der ikke lader til at være meget mere plads til hverken tøj eller sko. Så er der til gengæld sikkert masser med plads i hendes hjerte.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close