Kendte 22. marts 2021

Makienoks kæreste har travlt: Popper bumser

Ida-Sophia fortæller, at hun har en noget aparte hobby
(Foto: Thomas Laursen)

Kærtegn og kys bliver ofte til bumseprikning hjemme hos fodboldhugget Simon Makienok og Ida-Sophia Petersen.

Det afslører radioværten i afsnittet Taknemmelighedsbrevet af podcasten “Freundschaft” på Radio Loud. Her skyper Ida med sin ven Lasse og skal læse et taknemmelighedsbrev op, mens Simon lytter.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

Fodboldspilleren danner par med radioværten Ida-Sophia Petersen, 30. (Foto: Dan Mariegaard)

– Jeg er glad for, at du er god til at lave pastaretter, og fordi du elsker at ligge på sofaen. At du kan lide at danse og bade og rejse og lader mig prikke dine bumser hele to gange om måneden i 30 minutter ad gangen, selv om du hader det og siger, det gør ondt, siger Ida, der synes, det er vildt pinligt at skulle læse brevet højt for sin kæreste.

Men der er også plads til at sige søde ting:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg er taknemmelig for, at du er den bedste hundefar i verden og ikke forventer, at jeg vil have børn lige nu, bare fordi jeg er en kvinde på 30. Jeg er taknemmelig for, at du gør mig stolt af at være din kæreste hver dag, og at du får andre mennesker til at føle sig godt tilpas. Jeg er taknemmelig for, at mine venner elsker dig, og at du er gavmild, og at du er smuk. Jeg er taknemmelig for, at selv om du kunne vælge mellem syv millioner andre mennesker, er du alligevel sammen med mig. Og for at du har et kørekort, siger Ida-Sophia til Simon.

Sponsoreret indhold