Kendte13. februar 2024

Sus Wilkins raser: Kalder artikel om Bendtners store hat for ”mobning”

Fodboldflabens kæreste, model og skuespiller Sus Wilkins, er ikke begejstret for mediedækningen af Bendtners nye (virkelig store) hat
Her er hatten. Den er Sus lidt træt af at snakke så meget om. 
Her er hatten. Den er Sus lidt træt af at snakke så meget om.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner afslører: Fik alkoholforbud i FC København

Både hatten og opmærksomheden omkring den er stor.

Virakken om Nicklas Bendtners meget voluminøse hovedbeklædning har nu fået magasinet Euroman til at forfatte en lille guide til primært de mandlige læsere, der ønsker at lade sig inspirere af den tidligere angribers look.

Og selvom artiklen egentlig er ganske tilforladelig, så falder den bestemt ikke i Bendtners kæreste, Sus Wilkins, smag.

I en story på Instagram forsvarer modellen og Netflix-skuespillerinden sin nye flammes accessory ved at skrive:

– Tænk at det er nødvendigt i 2024 at disse en anden persons hat…. Offentligt.

– Mobning længe leve, skriver hun under opslaget fra mediet, hvorefter hun vælger at tagge et andet magasin, nemlig Soundvenue.

OPGAVE: Rød løber og show-dækning af EchoPrisen 2023STED: Østerbrohuset, Århusgade 103 København ØJOURNALIST: Caroline Andersen, Nikolaj Bonde og Nicklas LagerstorfFOTOGRAF: Hanne JuulDATO: 20240208
Nicklas Bendtner havde hatten med til Echo Prisen forleden. Han bar den på hovedet, hvilket MÅ have været irriterende for dem, der sad bag ham.
 Foto: Hanne Juul

Den 35-årige Wilkins slutter af med ude i siden at proklamere, at hun bestemt ”elsker hatten,” som den dokumentaraktuelle eksfodboldspiller er dukket op med ved flere lejligheder på det seneste.

For ganske nyligt har netop Nicklas Bendtner talt ud om sit forhold til… hatte.

I perioder af sit liv har han nemlig benyttet sig af forskellige former for hovedbeklædning, når han ville skærme sig lidt for offentligheden.

– Jeg begyndte, som jeg blev mere og mere genkendt, at gå mere og mere med hat for at undgå det, har han fortalt til BT.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-13/_mho1134.jpg
Bendtners (nye) ting er at være yderst høj i hatten - her ankommer han til egen premiere med en grå udgave og smukke Sus i hånden
 Foto: Martin Høien

Det står ikke klart, hvilken designer der står bag Bendtners hatte, men som Euroman påpeger, minder den en del om den høje hat, som Pharrell Williams i 2014 fik stort set lige så megen opmærksomhed for at have på hovedet. Williams voluminøse hat er skabt af Vivienne Westwood.

Sponsoreret indhold