Markus Grigo

Markus Grigo

Markus Grigo

Foto: Kaspar Wenstrup

"Den store bagedyst"-dommer Markus Grigo er uddannet kok og bager. I mange år har han dog arbejdet som konditor og dessertkok. 

Fulde navn: Markus Grigo

Familie: Christopher (søn), Caroline (datter)

Partner: Susanne

Kendt fra: Dommer i "Den store bagedyst".

"Den store bagedyst"-dommer Markus Grigo er uddannet kok og bager. I mange år har han dog arbejdet som konditor og dessertkok. 

Mødte kæresten på Tinder

Dating-app'en Tinder er ikke kun for unge, der er ude på en hurtig scoring. Det kan "Den store bagedyst"-dommeren Markus Grigo skrive under på.

Han fandt nemlig sin nuværende kæreste på Tinder. Det afslørede han i et stort interview i BILLED-BLADET i oktober 2017.

- Jeg tænkte, at jeg ville gi' det en chance - heldigvis er Tinder ikke bare en scoreapp. I min alder søger langt de fleste faktisk en partner, og jeg fandt min dejlige kæreste, fortæller den tyskfødte dessertkok til BILLED-BLADET.

Grigo danner par med Susanne, der bor i Brønshøj med sin 10-årige søn.

- Vi er meget glade for hinanden, og planen er, at vi skal flytte sammen på et tidspunkt, fortæller Grigo, der selv bor i Helsingør og har børnene Christopher på 19 og Caroline på 16 fra et tidligere ægteskab.

I interviewet fortæller "Den store bagedyst"-dommeren, at det var en dansk pige, der fik ham til at flytte til Danmark i 1991. Inden da boede og arbejdede han som konditor i London, hvor han blandt andet kreerede desserter til nu afdøde prinsesse Diana.

Men arbejdet som kok endte med at koste ham ægteskabet, afslører han.

- Det blev min identitet, og jeg kunne ikke stoppe igen. Jeg har knoklet røven ud af bukserne, og for otte år siden blev jeg skilt fra min ekskone på grund af det. Jeg var for lidt hjemme. Det blev en øjenåbner, fortæller en ærlig Grigo.

Find din favorit kendis her:

Close