Kendte 16. november 2019

”Den store bagedyst”-profilerne helt privat: Tæt på trioen

Hvad laver Markus Grigo, Katrine Foged Thomsen og Timm Vladimir egentlig, når de ikke står i spidsen for det populære DR1-program "Den store bagedyst" lørdag aften? Det har SE og HØR kigget nærmere på.
(Foto: DR (Carsten Mol))

Den danske befolkning kender bedst Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen som dommerne på DR 1's populære bageprogram og Timm Vladimir som manden bag de ikoniske ord "Klar, parat, bag".

Men hvad laver "Den store bagedyst"-profilerne, nå de ikke fordyber sig i, hvorvidt den temperede chokolade har det rigtig knæk eller mørdejen er sprød nok?

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Timm Vladimir

51-årige Timm Vladimir begyndte ikke sin karriere på skærmen som vært – han er faktisk uddannet på Skuespilskolen ved Aarhus Teater i 1993 og scorede bl.a. en rolle i filmfloppet "Stjerner uden hjerner". Desuden var han en del af duoen Timm og Gordon, der hittede godt med humor.

I begyndelsen af 00'erne fik han sine første jobs som tv-vært, og da han i 2011 vandt "Masterchef", tog endnu en karriere fart. Hans firma Timm Vladimirs Køkken er nemlig en sand guldgrube.

Artiklen fortsætter under billedet ..

(Foto: Dan Mariegaard)

SE og HØR har tidligere besøgt Timm Vladimir på hans madskole i Valby. (Foto: Dan Mariegaard)

I 2018 rundede indtjeningen i skuespilleren, brygmesteren, fotografen, tv-værten, kursusarrangøren og kokkens anpartsselskab 6.148.000 kr.

ÆGTESKABSKRISE

Også privat kører det for Vladimir. Han danner par med krimiforfatteren Katrine Engberg, og sammen har de sønnen Casius. Deres forhold har dog også haft bump på vejen, for da Katrine mistede sin far, udløste det en krise, der endte med, at hun forlod sin mand.

– Det var mig, der sagde: ”Nu går jeg min vej.” Til sidst kunne jeg ikke engang gengælde Timms kys. Jeg tænkte, at så måtte det simpelthen være, fordi vi ikke skulle være sammen længere.

Artiklen fortsætter under billedet ..

(Foto: Birger Storm)

Katrine og Timm har heldigvis genfundet kærligheden. (Foto: Birger Storm)

– Jeg måtte have flyttet mig. Jeg kunne ikke finde forbindelsen igen, og det eneste, jeg fantaserede om, var at være alene og skrive, sagde hun i 2017 til ALT for damerne.

Heldigvis fik duoen styr på problemerne, og efter kun en måned fra hinanden fandt Timm og Katrine sammen igen.

Markus Grigo

Accenten er ikke til at tage fejl af, når den 50-årige dessertkok Markus Grigo slår sine folder i "Den store bagedyst", som han har været dommer i siden 2017.

Grigo er født i Hessen i Tyskland, men i 1991 trak en dansk pige ham til Danmark, hvor han siden har arbejdet på bl.a. Søllerød Kro og har udgivet flere bøger.

I dag danner Markus par med Susanne, som han mødte via datingappen Tinder.

Artiklen fortsætter under billedet ..

(Foto: Hanne Juul)

Markus Grigo med sine to børn Christopher og Caroline og kæresten Susanne Christoffersen. (Foto: Hanne Juul)

– Jeg tænkte, at jeg ville gi' det en chance – heldigvis er Tinder ikke bare en scoreapp.

I min alder søger langt de fleste faktisk en partner, og jeg fandt min dejlige kæreste, har han tidligere sagt til BILLED-BLADET.

Markus Grigo har børnene Christopher og Caroline fra et tidligere forhold.

Katrine Foged Thomsen

Den 42-årige dommer, med hang til søde sager, kan åbenbart ikke blive mæt af kager og desserter.

Katrine står nemlig bag Grannys House – en række cafeer i hovedstadsområdet, som hun driver i samarbejde med sin mand, Rasmus Søndergaard.

Artiklen fortsætter under billedet ..

(Foto: Birger Storm)

Katrine Foged Thomsen med sin mand Rasmus Sørensen tilbage i 2017. (Foto: Birger Storm)

Engang drømte hun dog om noget helt andet end en karriere som konditor.

– Der har aldrig været tvivl om, at jeg skulle lave noget kreativt, men min plan var egentlig at blive guldsmed. Det er et fag, hvor det er svært at få en læreplads, så i ventetiden tog jeg på tegnekursus i Silkeborg, og lige overfor lå et lille konditori, hvor jeg en dag så, at de søgte en lærling.

Jeg spurgte, om de kunne bruge mig, de sagde ja, og så gik jeg i gang med fire års uddannelse til konditor, forklarede hun i 2017 til ALT for damerne.

Ud over at være skarp i køkkenet passer Katrine Foged Thomsen også tjansen som mor til pigerne Ida og Agnes.

Sponsoreret indhold