Karl William

Karl William

Karl William

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Karl William slog for alvor igennem på den danske musikscene i 2016, hvor den unge århusianer løb i 2016 med P3 Prisen kun ét år efter at han vandt P3 Talentet.

Fulde navn: Karl William Wandahl

Fødselsdato: 7. april 1995

Kendt fra: Sanger, P3 Guld, Toppen af Poppen 2017, Hukaos

 

Karl William er en aarhusiansk født sanger, der nu residerer på Nørrebro. Han slog for alvor igennem på den danske musikscene i 2016, hvor den unge århusianer løb i 2016 med P3 Prisen kun ét år efter at han vandt P3 Talentet.

- Det har været et rigtig dejligt år. Det er fedt, og det er dejligt at kunne udvikle sig, fortalte Karl William. 

- Det er nogle meget dygtige musikere, jeg var nomineret sammen med. Så på den måde er jeg ekstremt stolt, smilede Karl William, som vandt foran navne som Alex Vargas, Liss og Phlake, der var nomineret til samme pris.

"Alt er fint"-sangeren har sammen med prisen også vundet 100.000 kr. 

- De 100.000 er mange penge. Jeg ved ikke hvad der skal ske med dem, men de skal bruges på noget fedt, smilede Karl William. 

Siden Karl William udgav debutalbummet Placebo, der efterfølgende har fået store roser. Blandt andet gav musikmagasinet GAFFA albummet fem stjerner. 

2016 var dog ikke lutter lagkage for Karl William. 

I november 2016 blev den populære popkomet afvist af den københavnske natklub Arche, der er ejet af "X Factor"-dommeren Remee.

Ordene lød: - Du er for grim.

- Jeg blev afvist på Arch, fordi jeg var for grim. Det blev jeg sgu ret provokeret over. Jeg går ikke på klub normalt, men vi havde fået armbånd. Min kæreste, en masse venner og jeg. Det var en meget ubehagelig århusianer-i-København-oplevelse. Jeg bliver stadig vred, hvis jeg går forbi. Jeg troede lidt, at sådan noget var en skrøne. Hvis jeg havde en bulldozer, var det også det sted, jeg ville smadre. Og så bygge noget hyggeligt, fortalte Karl William dengang til Politiken.

Remee siger til dagbladet MetroXpress, at der er tale om en fejtagelse.

- Jeg synes ikke, at Karl er grim, siger Remee og afviser, at hans natklub dømmer folk på udseendet, lød det fra Remee.

Nu skal den unge sanger være med i TV 2-programmet "Toppen af Poppen", der sendes i efteråret 2017. 

- Jeg forventer, at det bliver sjovt og lærerigt, men jeg forventer også, at der kommer pres på - det er jo ikke hver dag, at man skal filmes og dokumenteres så meget, som vi skal, fortæller Karl William til MX.

Optagelserne til den næste udgave af "Toppen af Poppen" foregår i år i Kerteminde.

Udover Karl William, så er Burhan G, Dorthe Gerlach, Caroline Henderson, Søren Huss og Michael Falch allerede offentliggjort som deltagere i årets sæson.

 

Tidslinje:

15-08-2017: Her er værterne til P3 Guld

26-04-2017: Nu drager "Toppen af poppen" afsted

24-04-2017: Karl William skal være med i "Toppen af Poppen"

21-10-2016: Karl William vandt P3 Prisen: Jeg er ekstremt stolt!

 

 

 

Find din favorit kendis her:

Close