Isabel Friis-Mikkelsen

Foto: All Over Press

Allerede som helt lille fik Isabel Friis-Mikkelsen en del opmærksomhed for sit kønne ydre...

Allerede som helt lille fik Isabel Friis-Mikkelsen en del opmærksomhed for sit kønne ydre, og man må da også sige at mikset mellem forældrene, TV-vært Jarl Friis-Mikkelsen og direktør for Unique Models, Jacqueline Friis-Mikkelsen, faldt ganske heldigt ud.

Omtrent samtidig med, at lille Isabel blev født, gik en 18-årig knægt rundt ved navn Casper Christensen rundt og blev interesseret i stand-up. Han blev senere gode venner med Isabels far, Jarl Friis-Mikkelsen, og netop dét venskab viste sig, at få stor betydning for den lille Isabels liv.

I 2010 ansatte den Casper Christensen nemlig sin gode vens unge datter som sin personlige assistent. Og selvom han på det tidspunk var kærester med Iben Hjejle, fik han hurtigt øjnene op for sin smukke, unge assistent.

Uskyldig flirt på kontoret blev til holden i hånd ved offentlige begivenheder som blev til en romantisk ferie og inden Danmark vidste af det, havde Casper skiftet Iben ud med Isabel.

I starten spåede folk ikke parret mange måneder sammen, og Caspers forelskelse i den 18 år yngre skønhed vakte stor harme blandt flere feminister. Måske især fordi, at han i kraft af sit venskab med Isabels far havde kendt hende siden hun var et barn.

I sit og Frank Hvams two-men-show ”Casper og Frank: Nu som mennesker” pustede han til den feministiske flamme, ved at svare tilbage på kritikken med sangstroferne: ”Jeg knepper Jarlens datter, jeg knepper hende i røven.”

Men man skal som bekendt tage enhver komikers ord med et gran salt.

- Det var et fantastisk show. Virkelig morsomt hele vejen igennem, men jeg er altså aldrig blevet knaldet i røven, lød det til B.T. via SMS fra Isabel Friis-Mikkelsen i kølvandet på showet.

Men forlovelsen forløb som forventet, og brylluppet - i september 2014 - var et eventyr værdigt.

 - Jeg er meget forelsket i hende, sagde Casper Christensen til Ekstra Bladet foran Vor Frue Kirke i København, hvor Isabel sagde ja til sin komiker.

Isabel Friis-Mikkelsen blev ført ned ad kirkegulvet af sin far, Jarlen, som på den måde gav sin officielle velsignelse til brylluppet og forholdet.

Til stede ved det fashionable bryllup var blandt de godt 200 gæster - som blandt andet talte cremen af dansk comedy - naturligvis også brudens mor, Unique Model-direktøren Jacqueline Friis-Mikkelsen.

- Jeg er så følsom lige nu. Det er fantastisk som mor, at ens datter har fundet manden i sit liv, sagde hun til Ekstra Bladet på vej ind i kirken.

Efter ceremonien var ca. 200 gæster ifølge Ekstra Bladet inviteret til champagne og bryllupskage på Casper Christensens natklub, Sunday. Og de mange gæster sørgede for at berige det nygifte par med bunkevis af gaver.

 - Vi har fået de mest vanvittige ting. Lige fra en rock guitar til en rejse til Warszawa og en flaske absint og en guldbarre, så er vi ved at være der, sagde Casper Christensen til SE og HØR og tilføjede, at én af gaverne endda også var spiselig - hvis man da havde lyst og mod på det.

- Vi fik blandt andet menneskekød af Marco Evaristti (kendt kunstner, red.). Han lavede frikadeller af sin egen menneskefedtsugning, siger Casper Christensen til SE og HØR.

Bryllupsfesten var forbeholdt 75 af parrets allernærmeste, og festen blev afholdt på Papirøen i København, hvor parret og gæsterne havde en stor hal at boltre sig i - og hallen var tilmed ombygget, så der var flere forskellige rum, hvor gæsterne kunne opholde sig.

Maden var også en større affære - nemlig hele ni retter fra den københavnske restaurant Umami.

Men skulle kærligheden mellem Danmarks nok mest celebre par ikke holde, er der ikke mange håndører af Casper Christensens mange millioner til Isabel Friis-Mikkelsen.

Parret har nemlig underskrevet en ægtepagt, som betyder, at Isabel Friis-Mikkelsen ikke får del i Casper Christensens millioner, hvis parret på et tidspunkt går hver til sit.

Helt specifikt betyder ægtepagten, at de penge, der står i Casper Christensens holdingselskab BabyRhum ApS, ikke skal deles i tilfælde af en skilsmisse.

Isabel Friis-Mikkelsen er også sprunget ud som selvstændig erhvervskvinde. I torsdags slog hun dørene op til sin nye salon BLOW i indre København.

Sammen med sin sjove kæreste har Isabel Friis-Mikkelsen rejst rundt i USA, og det er netop disse ture, der har været til inspiration for det nye forretningseventyr, der er den første af sin slags i Danmark.

Hos BLOW kan danske kvinder i alle aldre få skik på lokkerne og lakeret neglene i lækre omgivelser, inden de skal til fest, middag eller på date. Salonen er dog ikke en frisørsalon, så man kan ikke få klippet eller farvet håret.

- Min ambition er at skabe et lille fristed, hvor man kan hygge sig med et glas champagne før en fest, et møde eller en vigtig begivenhed. Derfor ligner indretningen ikke en klassisk frisørsalon. Det er en cool oase i København, sagde Isabel ifølge elle.dk.

Parret har købt en villa på 301 kvadratmeter for omkring 16 millioner kroner i hjertet af Frederiksberg. Oven i boligarealet på over 300 kvadratmeter følger der en kælder på 186 kvadratmeter med.

Isabels og Caspers hvide palæ med sorte tegl ligger på en 1.370 kvadratmeter grund et stenkast fra Betty Nansen Teatret.

Tidslinje:

Isabel Christensen (Tidligere Isabel Friis-Mikkelsen)
5. juli 1986
35 år
Cooper Christensen (søn)
Jarl Friis-Mikkelsen (far)
Jacqueline Friis-Mikkelsen (mor)
Anthony Patwary
Casper Christensen
Sine forældre og sit forhold til Casper Christensen

Find din favorit kendis her:

Close