Afslører Casper Christensens bryllupsdetaljer: Festede som gale

Årets store jetsetfest i 2014 var uden tvivl brylluppet, der bandt Casper Christensen sammen med Isabel, der indtil da hed Friis-Mikkelsen.

Pressen var selvfølgelig til stede foran Vor Frue Kirke i København, men kun gæsterne ved, hvad der skete til den abefest, der fulgte efter de to gange “ja”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Omgivelserne var storslåede i Vor Frue Kirke – samme sted, som kronprinsparret var blevet viet 10 år forinden – hvor en stor flok af det københavnske jetsetmiljø var samlet. (Foto: Thomas Laursen)

Gommen selv løfter dog lidt af sløret i sin biografi, “Casper”, som udkom i sidste uge.

Med til historien hører, at Christensen i samme bog indrømmer, at han på det tidspunkt var midt i en periode på fem år i sit liv, hvor han festede vildt igennem – og tog rigtig mange stoffer.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Forfatteren Martin Kongstad brugte tre år på at skrive den store biografi om Casper Christensen. (Foto: Politikens Forlag)

- Børnene var ved at blive store, og min nye kæreste var ung og elskede at gå ud, fortæller hovedpersonen om tiden, hvor det stak af for ham – og han fik en masse venner, der også sniffede løs.

Klar med ilt

Efter vielsen i Københavns domkirke tog et par hundrede gæster videre til receptionen på Caspers egen natklub Sunday, hvor en 10 meter høj kage og champagnetårne ventede de inviterede.

Næste akt foregik i en lejet hal på Papirøen i København, hvor halvanden meter høje magnumflasker med rosé stod klar til velkomsten.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Den fik hele armen, da Casper Christensen, 52, og Isabel, 34, slog pjalterne sammen i 2014. (Foto: Thomas Laursen)

Middagen stod restauranten Umami for, men Casper havde sørget for, at der ikke manglede drikkevarer til gæsterne.

- To stewardesser  kørte rundt om bordet med servicevogne fulde af hård alkohol, og vinen var Mersault og Montrachet. Ude bagved sad en sygeplejerske klar med iltapparat, hvis nogen skulle få for meget, fortæller han i bogen.

Fortsatte næste dag

Efter middagen rykkede alle videre til et andet rum i hallen, hvor temaet var Chinatown: Kinesisk luderbar med kvindelige tjenere i kimono.

TopGunn stod for musikken.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Caspers forlover var Frank Hvam, 50, som stadig er sin “Klovn”-makker loyal.
- Der er grænser for, hvor ærlig jeg kan være, for jeg elsker at arbejde sammen med Casper. Det er en gammel og usagt aftale, at vi kun skyder på hinanden, hvis den anden sidder ved siden af, og sådan har vi fået det til at fungere i 20 år, siger han i “Casper”-bogen. (Foto: Thomas Laursen)

- Der var sindssygt fart på festen, nu rullede de hårde drenge sig ud og gav den gas. Der var biler med chauffør til alle, siger Casper til bogens forfatter, Martin Kongstad.

Og der var ingen bremser på festen. Ikke engang den følgende solopgang satte en stopper for brylluppet.

- Da vi vågnede, tog vi på Victor, og så kørte festen igen, og sådan blev det ved. Vi boede på d’Angleterre i fire dage. Brylluppet står for mig som kulminationen på den tid. Jeg kunne simpelt hen ikke tage den længere ud, indrømmer komikeren.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Siden brylluppet har Casper og Isabel fået to børn og lagt deres liv helt om.
De er flyttet til Hornbæk og lever en vegansk livsstil, og Casper har skiftet stofferne ud med Jesus, efter at han blev døbt tidligere i år. (Foto: Thomas Laursen)

Hvor meget det vilde gilde har kostet joke-millionæren, kan han ikke svare på – for det har været så dyrt, at han aldrig har turdet at lægge de forskellige regninger sammen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close