Hans Lindberg

Foto: All Over Press

Hans Lindberg, med det kongelige kælenavn ”Hans Majestæt”, har i flere år imponeret på håndboldbanen som adræt fløjspiller ...

Fulde navn: Hans Ottar Lindberg

Alias: ”Hans Majestæt”

Fødselsdato: 1. august 1981

Partner: Gift med Jeanette Mackenhauer

Kendt fra: Håndboldspiller

Hans Lindberg, med det kongelige kælenavn ”Hans Majestæt”, har i flere år imponeret på håndboldbanen som adræt fløjspiller. Og både hans flotte fremtoning på og udenfor banen har formået at få en del pigehjerter til at slå dobbeltslag, når han løber rundt i de små shorts sammen med resten af drengene fra håndboldlandsholdet - som Hans har spillet for siden 2003.

Til mange kvinders store ærgrelse blev smækre Hans Lindberg dog afsat i 2012, da han giftede sig med den jurastuderende undertøjsmodel Jeanette Mackenhauer. Frieriet foregik helt stille og roligt i parrets fælles hjem, hvor Hans ’Majestæt’ Lindberg satte sig på knæ og bad Jeanette om at være hans for livet. Da skønheden havde sagt ja, tog de ud og spiste en god middag.

På sin polterabend stillede Lindberg meget frisk op som SE og HØR-mand, og som alle andre SE og HØR-mænd og -piger skulle Hans ”Majestæt” fortælle lidt om sig selv - og han røbede blandt andet, at han er en "patmand", samt at hans fritidsinteresser er ... salsa og traktor-træk. Den lader vi lige stå lidt.

Hans Lindberg er – trods traktortræk - en modig og stilsikker herre. Det beviste han til sommerbrylluppet i Holmens Kirke i København.

Her havde han havde valgt at iføre sig et par punkede sko, da han blev svejset sammen med sit livs kærlighed, et nitte-besat par fra selveste Louboutin.

Ja, håndboldkarrieren og livet har budt på en masse glæder for Hans Lindberg, som er halv islænding, og faktisk først fik sit danske pas som 18-årig – så han kunne få dansk SU.

Han har en dejlig hustru, en sublim håndboldkarriere i klubben Hamburger SV, og så tjener han tilmed kassen.

- Det er klart, at der er stor forskel på, hvad jeg tjente dengang, jeg spillede i Danmark, og hvad jeg så tjener nu. Men det synes jeg også er noget, jeg har gjort mig fortjent til ved at levere på banen, har håndboldspilleren sagt til B.T.

Og der er ekstra goder udover månedslønnen på 112.000 kr. ved at spille for en stor tysk klub som Hamburg SV. Sammen med holdkammeraterne bliver Hans Lindberg efter hver sæson inviteret til Ibiza af klubbens tidligere præsident, som stiller sit 800 kvadratmeter store gæstehus og sin luksusyacht til rådighed for spillerne. Det søde liv er selvfølgelig noget, han nyder i fulde drag. Men samtidig er han også bevist om at holde fast i sig selv.

- Det er da lidt mærkeligt, og nogle gange skal man selvfølgelig sørge for at holde begge ben på jorden, sagde stjernen til avisen.

Under sin tid for Hamburg SV har Lindberg været plaget af skader, der har holdt ham ude for banen i perioder. Heldigvis har han dygtige læger omkring sig og sin smukke kone til at holde humøret højt – og i 2015 fik han endnu en grund til at smile: En gravid kone.

Tidslinje:

 

Find din favorit kendis her:

Close