Kendte19. januar 2021

Hans Lindberg og familien udsat for indbrud: Jagtede gerningsmanden på bare tæer

Håndboldstjernen Hans Lindberg og familien fik sig et gigantisk chok, da en mand forleden brød ind i deres lejlighed, mens de var hjemme. Fløjspilleren jagtede selv gerningsmanden på bare tæer i minusgrader.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Når frygten bliver til virkelighed.

Sådan indleder Jeanette Mackenhauer Lindberg, som er kone til håndboldstjernen Hans Lindberg, sin beskrivelse af et skræmmende indbrudsforsøg i deres hjem i Tyskland.

Parret havde Jeanettes forældre på besøg i hjemme i Berlin, og efter aftensmaden stod den på hygge med en god film. Det blev dog hurtigt afbrudt.

- Efter ca. 15 min lød et brag ved hoveddøren. En mand havde brudt døren op og gik ind i huset helt klædt i sort og med sort hætte trukket ned for ansigtet, skriver Jeanette på sin Instagram-profil.

Den ubudte gæst opdagede hurtigt, at hele familien var hjemme, og Lindberg og svigerfar konfronterede med det samme indbrudsmanden.

- Min far og Hans for op og gik mod ham, hvorefter han gik ud og lukkede døren, men de gik efter ham kun iført T-shirt og strømper i minusgrader og snevejr og råbte, at jeg skulle ringe efter politiet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171222_wen_-_hans_lindberg_61.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Hans og Jeanette bor til daglig i Berlin, hvor fløjspilleren er på kontrakt i Füchse Berlin (Foto: Kaspar Wenstrup)

Foruden Hans, Jeanette og hendes forældre var håndboldparrets to børn også hjemme, da den ukendte gerningsmand brød ind. Det stoppede dog ikke den tidligere landsholdsstjerne i sin jagt på manden.

Frygt for knivstik

- Jeg vidste ikke, hvilken retning jeg skulle lede, men heldigvis kom min far tilbage og kunne fortælle retningen, og med politiet i røret løb jeg. Jeg løb og løb, men kunne ikke finde dem, råbte og råbte og frygtede at finde Hans stukket ned et sted, skriver Jeanette og fortsætter:

- Pludselig kom tre politibiler for at hjælpe, og de kørte i alle sidegaderne, indtil en fjerde ankom, idet betjenten stillede mig spørgsmål, fik de en melding i radioen, hvorefter han sagde: “jeg tror vi har dem, bliv stående!”.

Mens hele virakket og jagten stod på, var Hans og Jeanettes to sønner Aron på fem år og Carl på to i trygge rammer hos mormor.

Og selv om den seneste melding fra politiet lød på, at gerningsmanden højest sandsynligt var fundet, var der ikke ro hos Jeanette, før hendes far kom tilbage til hende.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20171222_wen_-_hans_lindberg_21.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

I 2017 besøgte SE og HØR Aron, Hans og Jeanette i Berlin, mens hun var gravid med sønnen Carl (Foto: Kaspar Wenstrup)

Jagt på bare tæer

- Jeg kunne ikke se eller høre nogen, og efter noget tid ringede min mor og sagde, at Hans og politiet var kommet hjem, forklarer Jeanette og fortsætter:

- Hans havde fulgt efter den sortklædte mand på hele ruten igennem alle gaderne, men til sidst var han gået ind i et meget mørkt område, hvorfor Hans uden sko ikke gik efter og vendte rundt, men da han ville gå væk, ankom politiet, og det lykkedes at anholde manden.

Hans Majestæt og resten af familien slap med forskrækkelsen, og Jeanette har valgt at dele historien for at hylde nærpolitiet og for at minde folk om at låse deres dør.

- Jeg er lykkelig for, at jeg ikke var alene hjemme med to små børn. En kæmpe tak til tysk politi for at være fremme så talstærkt på så få minutter, slutter Jeanette af.

Sponsoreret indhold