Foto: All Over Press

Claus Elming

Fulde navn: Claus Ewald Elming

Alias: Danmarks Don Juan, Casanova-Claus, Don Elming

Fødselsdato: 20. marts 1969

Familie: Jesper Elming (bror)

Scoringer: Sissi Fernandez

Kendt fra: ”Vild med Dans”, NFL
 

Claus Elming er kendt som den evige singlegut, der med sin jyske charme fører sig frem i det københavnske natteliv og nedlægger smukke kvinder på stribe.

Men man får altså heller ikke tilnavnet ”Casanova-Claus”, hvis ikke der er noget om snakken. Claus Elming har, siden han blev et kendt værtsansigt på TV2 omkring årtusindeskiftet, skam heller ikke ligget på den lade side hvad angår kvindelig opmærksomhed eller offentlige branderter.

Men inden Elming blev damernes ven, var det amerikansk football, der havde al hans kærlighed. Sporten stiftede han første bekendtskab med under et udvekslingsophold i Minnesota som teenager, og da han kom hjem igen var han med til at grundlægge to af de første hold i Danmark, ”Herning Hawks” og ”Aarhus Tigers”. Hans football-ekspertise og skærmtække scorede ham derfor også et job som TV3-kommentator på ”Super Bowl” i 1998.

Men Claus Elming ville meget mere end at kommentere NFL. Han har således også som den mandlige vært stået i spidsen for med ”Vild med Dans” siden 2006, men han har så sandelig også været i centrum til de efterhånden legendariske efterfester, som finder sted efter programmet er slut og alle slipper hæmningerne.

Her er Claus blandt andet blevet rygtet til at have været meget nærgående både over for veninden Line Baun Danielsen, men også tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussens datter, Christina.

Claus Elming er i tv-branchen kendt som en decideret jæger, der udser sig aftenens bytte – gerne i form af en langbenet, ung skønhed i en tætsiddende kjole – hvorefter han ofte veksler mellem at kyle drinks i hovedet og med sleske komplimenter forsøger at overtale pigen til at komme med ham hjem. Stort set samme trick benyttede han sig, da han i 2011 deltog i Dagens Mand og vanen tro havde flere piger at vælge imellem til sidst.

Det er ellers ikke, fordi singlefyren mangler kvindelig opmærksomhed. Efter han er blevet et kendt ansigt, kaster kvinderne sig nemlig ofte gerne over ham.

Men at det ikke altid er lykken med al den opmærksomhed, fandt Elming ud af på den hårde måde, da han i 2003 gik ned med stress.

– Jeg kunne ikke finde ud af, hvem jeg var. Pludselig begyndte jeg at tage pænt tøj på, når jeg skulle ned i Netto og handle. Filmen knækkede bare for mig, forklarede Elming.  – En dag sad jeg midt inde i TV2’s hovedkvarter på Kvægtorvet i Odense og hyperventilerede. Herefter gik turen direkte til en psykolog, lød det ærligt fra Elming.

Hos psykologen fik Claus lært at sætte ord på, hvorfor han følte sig stresset, og fik nogle redskaber til at håndtere det hele og arbejde videre med.

Han vil blandt andet gerne finde sig en kvinde, som han har lyst til at være sammen og få børn med. Men inden Claus kan blive far, skal han lige have fundet den rette kvinde. Og han ved præcis, hvad han søger.

- Jeg tror, jeg skal være kæreste med én, hvor vi har nogle modsætninger, og der er noget drive og uafhængighed. Men der skal også være nogle fælles ting, vi kan lave sammen. Det ville da være fantastisk, hvis jeg mødte en kvinde, der var til skiløb og golf, sagde Claus Elming om sin drømmekvinde til Billedbladet.

I 2012 troede man ellers, at han havde fundet hende. SE og HØR fangede Claus Elming i lufthavnen med en 25-årig eksotisk skønhed, som hed Sissi Fernandez, var indretningsarkitekt og fra Cuba. Sissi havde Claus mødt på en rejse til Miami, hvor et tilfældigt møde på en cocktailbar hurtigt udviklede sig til et langdistanceforhold.

Sissi besøgte ham også i Danmark, hvor hun blev introduceret for hele svigerfamilien, og i en periode var al fryd og gammen mellem det hotte par.

Men kærligheden brast, dertil var afstanden mellem USA og Danmark for stor, måtte Claus Elming sande. Han brød derfor med Sissi i begyndelsen af 2013.

- Det var svært, men vi prøvede at holde kontakten ved lige ved hjælp af elektroniske kommunikationshjælpemidler som Skype, men vi gled fra hinanden i efteråret, fortalte han til Billedbladet.

I dag er Claus Elming atter single og har også fået debut som quizvært. Han står i spidsen for programmet Pengene på bordet og vil samtidig igen være at finde som vært på ”Vild med Dans”, men hvad fremtiden ellers bringer, er ikke nødvendigvis skrevet i sten.

- Jeg kunne godt forestille mig en dag at skifte til et job bagved kameraet, hvor jeg kan bruge mine erfaringer. Også så seerne ikke når at blive trætte af mig. Medierne har til tider haft fokus på, at jeg endnu ikke har giftet mig og fået børn. Og jeg vil ikke afvise, at det sker, men det har ikke været et behov for mig, har han sagt til Familiejournalen.

 

Tidslinje:

 • 1999-2006: NFL-kommentator på TV 2 og TV 2 Zulu
   
 • 2003-2007: Vært på Sportsnyhederne på TV2
   
 • 2006- : Vært på ”Vild med Dans”
   
 • 2007-2012: NFL-kommentator på TV 2 SPORT
   
 • 2012: Bliver kærester med cubansk indretningsarkitekt, Sissi Fernandez
   
 • 2013: Vært på ”Pengene på Bordet” - Claus Elming: Nyt millionjob
   
 • 2013: Går fra Sissi Fernandez, single igen

 

Twitter

Loading…

Facebook

Loading…

Videoer