Kendte 4. april

Claus Elming vil have to mandlige værter i "Vild med dans"

Den pensionerede ”Vild med dans”-vært har flere bud på, hvem der skal overtage værtstjansen efter Christiane Schaumburg-Müller
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

TV 2 har endnu ikke offentliggjort, hvem der skal løfte arven efter Christiane Schamburg-Müller i ”Vild med dans”.

Underholdningsafdelingen har ifølge Sarah Grünewald været på udkig efter hendes kommende makker siden februar.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Jesper Sunesen)

Claus Elming havde sin 13-årige nevø Adam med i biffen. (Foto: Jesper Sunesen)

Måske behøver de ikke kigge så langt, for der står en anden tidligere vært klar til at gøre comeback.

  • - Hvis de spørger, så snakker vi da helt sikkert om det. Jeg havde 12 rigtig gode år der, men jeg tror, TV 2 går i en anden retning, så jeg tvivler på, at jeg er aktuel, sagde 53-årige Claus Elming, da SE og HØR fangede ham til premieren på ”Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder” i Imperial mandag aften.

Værtsveteranen har dog nogle bud på, hvem der kommer til at styre slagets gang i selskab med Sarah Grünewald, som vi, indtil andet er meldt ud, formoder fortsætter i rollen som vært på lårsvingershowet.

  • - Nu ved jeg jo slet ikke, om de vil beholde to kvinder, eller om det går tilbage til at have en kvinde og en mand. Jeg forestiller mig, at Sarah bliver. Og så er der jo et hav af dygtige TV 2-værter at vælge i mellem. Mikkel Kryger forestiller jeg mig kunne være et godt bud. Måske Melvin Kakooza, skyder Elming, som synes, TV 2 kraftigt skal overveje at hyre en mand ind på den ledige plads.

  • - Nu har de prøvet det med to kvinder, så må de godt gå tilbage til en mand og en kvinde. Eller to mænd, lyder opfordringen altså fra Claus Elming.

  •  

    Sponsoreret indhold